Interim e-commerce manager

Diensten


Onze interim e-commerce manager maakt waar wat e-commerce belooft.


Onze interim e-commerce manager helpt je op weg met een e-commerce plan van aanpak. Onze e-commerce interim professionals hebben bewezen ervaring in meerdere online sectoren, van lifestyle tot consumentenelektronica.  Mede hierdoor heeft OneRetail op het gebied van implementeren van e-commerce strategie een kenmerkende eigen visie ontwikkeld.

Loopt jouw organisatie tegen e-commerce uitdagingen aan waar je op dit moment de benodigde mankracht of e-commerce expertise mist voor succesvolle uitvoering? Dan kan de interim e-commerce manager jouw organisatie uit de brand helpen. Een onmisbare schakel die het overzicht kan bewaken gedurende de interimperiode en zorgt dat gedurende de interimperiode de e-commerce trein van jouw organisatie niet stokt, maar accelereert.

Wat doet de interim e-commerce manager voor jouw organisatie?

Dat ligt aan de uitdagingen waar jouw organisatie nu tegenaan loopt. Voordat wij aan de slag gaan bespreken wij met jou de meest urgente verbeterpunten en kansen. Onze e-commerce interimmers zijn breed geschoolde specialisten met meerdere jaren hands-on ervaring in de online retail. Daarnaast zijn het sociaal vaardige professionals die ervaring hebben met de rol vertolken als spil in het web tussen diverse afdelingen die met e-commerce te maken hebben. Ze kunnen je onder andere helpen bij:

 • Het samen bouwen aan een strategisch online marketingplan
 • Het opstellen van heldere online KPI’s en doelstellingen
 • Het opzetten van online marketing campagnes, van SEA tot brandingcampagnes
 • Het opstellen van heldere en herbruikbare e-commerce rapportages
 • Het trainen en sturen van een online team

   

  Dit alles om de e-commerce doelen te bereiken: meer klanten tevreden stellen en de conversie verhogen.

Wat haal je in huis met een OneRetail interim e-commerce manager?

 • Een jonge, gedreven professional die op de hoogte is van de laatste e-commerce ontwikkelingen
 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen de e-commerce
 • Heeft brede online kennis en interessegebieden: onder andere e-commerce platformen, CRM, Google Analytics, diverse BI-omgevingen, SEA, SEO, User and Usability Experience
 • Bewezen ‘track-record’ van omzetverhogende interim trajecten elders
 • Sociaal sterk, met gevoel voor relatiemanagement, zowel intern als extern
 • Werkt het liefst samen volgens de agile/scrum methodiek
 • Combineert commercieel instinct met technische e-commerce kennis

Wil jij weten wat wij hebben gedaan als interim e-commerce managers? Lees dan bijvoorbeeld deze klantcases van Shimano en elho. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een bericht of bel ons op 010-8507676.

Meer weten over OneRetail?

OneRetail is een boutique e-commerce adviesbureau. Met vijf experts helpen wij retailers, distributeurs en fabrikanten met het realiseren van hun online groeidoelstellingen. Wij zetten ons in op uiteenlopende uitdagingen op het online retail vlak. Altijd doen we dat vanuit drie pijlers die onmisbaar zijn voor een succesvol klantgerichte e-commerce organisatie:

Datagedreven werken: Onze professionals werken zoveel mogelijk vanuit een datagedreven mindset. Wij interpreteren, analyseren en handelen naar de inzichten die klantdata ons verschaft.

Mensen en teams: Onze e-commerce interim professionals helpen jouw mensen met het instrueren van cruciale e-commerce kennis, en het smeden van een online team dat wendbaar kan reageren op marktontwikkelingen.

Processen en systemen: Wij kennen de randvoorwaarden voor e-commerce succes, en goed op elkaar afgestemde processen en systemen is daar een van. Wij helpen je organisatie om te gaan met systemen die vereist zijn om de online klant van vandaag goed te bedienen.

Je kunt ons bereiken via telefoon of e-mail voor vragen of het maken van een afspraak.

Laat ons contact opnemen met jou