Klanten

Waar we het waarmaken


Wij zijn enorm trots.


Waarom? Omdat we deze klanten als OneRetail hebben mogen helpen. In relatief korte tijd hebben we prachtige merken aan ons kunnen binden. Onze kennis van category management binnen e-commerce teams gecombineerd met kennis van de klassieke retail zetten we in om klanten te versterken op e-commerce gebied.

We helpen ze te groeien in rendement, bij de bouw van e-commerce teams en bij het bijbrengen van de juiste kennis. Soms in interim basis of in losse projecten, maar ook op langere termijn, bij bedrijven die we tot onze trouwe klantenkring mogen rekenen.

We werken voor gerenommeerde grote organisaties in zowel binnen- en buitenland, maar ook voor bedrijven die minder bekend zijn bij het grote publiek. Of je nu al ver bent met je e-commerce volwassenheid binnen je organisatie, of dat je nog moet beginnen met het schrijven van je e-commerce business case: geen probleem voor ons. Wij helpen je graag.

Wat onze klanten zeggen over ons


Klantcases


OneRetail heeft e-commerce oplossingen geboden aan tal van merken, van Shimano tot Miele. Van elho tot Samsung. Ben jij benieuwd welke oplossing voor jouw organisatie nodig is? Kijk dan hieronder.

Signify


Signify is altijd op zoek naar manieren om verkoopkansen via haar partners te vergroten. OneRetail’s Expert Review werd als analyse tool ingezet om tot concrete verbeterpunten te komen.

NS Spoordeelwinkel


OneRetail helpt Team Online & Campagnes om meer datagedreven te werken en om het kennisniveau op het gebied van e-commerce te verhogen.

Shimano Europe


Voor de Europese markt heeft Shimano recentelijk het B2B bestelplatform MyShimano in het leven geroepen. MyShimano is uitgegroeid tot het bestelplatform dat realtime inzicht geeft in de voorraad bij het plaatsen van de orders tot het realtime volgen van de geplaatste bestelling. Hoe zorgt Shimano ervoor dat het e-commerce team gestructureerd werkt aan de juiste prioriteiten?

Miele Nederland


Hoe kan Miele haar interne organisatie zo inrichten dat zij klaar is voor de e-commerce toekomst en blijvend inspeelt op de veranderende consument? Samen met OneRetail heeft Miele de Groeiploeg opgezet. De Groeiploeg is het cement tussen de clicks en bricks.

elho


Elho is marktleider in Europa in de kunststof potteriemarkt. Al meer dan 50 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt elho design kunststof bloempotten en aanverwante artikelen. OneRetail helpt elho bij het opzetten van een heldere e-commerce structuur.

NS Agile Pilot


De NS wil snel in kunnen springen op de veranderingen en stapt over op de agile way of working. OneRetail is door NS gevraagd te helpen bij het opbouwen van een nieuw multidisciplinair team binnen deze Agile Pilot.