Oplossingen

Wat OneRetail voor jou kan betekenen.


Wat zijn jouw e-commerce doelstellingen?


Optimaliseren van het e-commerce team


Samen aan de slag om de werkwijze, datagedreven vaardigheden te verbeteren en kennis te vergroten van het e-commerce team.

Meer halen uit de samenwerking tussen merk en de retailer


Van het slimmer inzetten van online marketinginvesteringen en samenstellen van online marketingplannen tot het beter presenteren van jouw producten, voor zowel retailer als merk.

Ontwikkelen van een contentstrategie


Het structureel verbeteren van de content van jouw eigen merken op jouw eigen webshop of op die van partners.

Naadloze overgang creëren tussen online en offline


Bedien je klant via zijn favoriete kanaal. Creëer de beste ervaring in zowel de on- als offline wereld, of dit nu de winkel, website of klantenservice is.

Relevant zijn voor je klant gedurende de gehele Customer Journey


Breng iedere customer touchpoint in kaart en maak deze relevanter en interessanter, zodat de journey aansluit bij de behoeften van individuele klanten.

Ontwikkelen van e-commerce als nieuw verkoopkanaal


Alle mogelijkheden van e-commerce als verkoopkanaal in kaart brengen en het ontwikkelen van de business case voor implementatie.

OneRetail & Bol.com


OneRetail is partner van bol.com en helpt ondernemers met het nog succesvoller verkopen op bol.com. Lees hier snel verder!

in verschillende kanalen

Kennis en ervaringE-commerce voor Retailers

Als retailer helpen wij je graag om ieder consumenten bezoek succesvol te laten converteren en je organisatie klaar te maken voor de toekomst op basis van onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde retailers. Lees meer over onze e-commerce oplossingen voor retailers.


E-commerce voor merken

Als merk wil je dat je producten zo goed mogelijk gepresenteerd zijn, ongeacht via welk verkoopkanaal je de klant bedient. De juiste exposure op de juiste locatie is van essentieel belang, of dit nu online of offline is. Lees meer over onze e-commerce oplossingen voor merken.


E-commerce voor distributeurs

Als distributeur merk je dat door prijstransparantie en commoditisering de klant steeds meer macht krijgt in de keten. We werken graag samen aan de nieuwe kansen van e-commerce door een betere connectie met klanten en het ontwikkelen van dit kanaal.

Lees over het onderbelichte deel van de customer journey

De blinde vlek van e-commerce


Wil jij ook het beste halen uit je order- en verzendbevestiging?

Lees het whitepaper: dé blinde vlek binnen e-commerce. We zoomen in op een belangrijk maar vaak onderbelicht onderdeel van de customer journey: de orderbevestiging (en verzendbevestiging). Inmiddels meer dan 3.000 keer bekeken door verschillende industry experts van grote fabrikanten, retail- en distributiebedrijven.