Wat OneRetail voor jou als distributeur kan betekenen.

Onze oplossingen voor distributeurs


Als distributeur merk je dat door prijstransparantie en commoditisering de klant steeds meer macht krijgt in de keten. We werken graag samen aan de nieuwe kansen van e-commerce door een betere connectie met klanten en het ontwikkelen van dit kanaal.

Door de steeds meer welingelichte en kritische consument moeten retailers steeds meer productinformatie presenteren op hun websites. Deze informatie verwachten ze weer te ontvangen van de distributeurs. 

OneRetail heeft e-commerce oplossingen geboden aan tal van distributeurs en merken met een distributietak zoals Kaemingk, FrieslandCampina, Shimano, elho en Kramp. Ben jij benieuwd welke oplossing voor jouw organisatie nodig is? Kijk dan hieronder.

Wat zijn jouw e-commerce doelstellingen?


Optimaliseren van het e-commerce team


Samen aan de slag om de samenstelling, werkwijze en vaardigheden te verbeteren of kennis te vergroten van het e-commerce team.

Ontwikkelen van een contentstrategie


Het structureel verbeteren van de content van jouw eigen merken op jouw eigen webshop of op die van partners.

Relevant zijn voor je klant gedurende de gehele Customer Journey


Breng iedere customer touchpoint in kaart en maak deze relevanter en interessanter, zodat de journey aansluit bij de behoeften van individuele klanten.

Ontwikkelen van e-commerce als nieuw verkoopkanaal


Alle mogelijkheden van e-commerce als verkoopkanaal in kaart brengen en het ontwikkelen van de business case voor implementatie.

Interim e-commerce manager


Onze interim e-commerce manager maakt waar wat e-commerce belooft. Loopt jouw organisatie tegen e-commerce uitdagingen aan waar je op dit moment de benodigde mankracht of e-commerce expertise mist voor succesvolle uitvoering? Dan kan de interim e-commerce manager jouw organisatie uit de brand helpen. 

Waargemaakt bij


OneRetail heeft e-commerce oplossingen geboden aan tal van distributeurs en merken met een distributietak zoals Kaemingk, FrieslandCampina, Shimano, elho en Kramp.