Wat OneRetail voor jou als merk kan betekenen.

Onze oplossingen voor merken


De rol van de merken verandert. Waar voorheen alles werd verkocht via de fysieke retailer, werk je nu als merk noodzakelijkerwijs met de online retailer. Daarnaast start je als merk steeds vaker met directe verkoop aan consumenten zonder tussenkomst van retailers.

Als merk wil je je producten zo goed mogelijk aan de man brengen, ongeacht via welk verkoopkanaal je de klant bedient.

OneRetail heeft e-commerce oplossingen geboden aan tal van merken, van Shimano tot Miele. Van elho tot Samsung. Ben jij benieuwd welke oplossing voor jouw organisatie nodig is? Kijk dan hieronder.

Wat zijn jouw e-commerce doelstellingen?


Meer halen uit de samenwerking tussen merk en retailer


Het slimmer inzetten van online marketinginvesteringen, beter presenteren van jouw producten op de website van de retailer en het distribueren van de bijbehorende content.

Ontwikkelen van een contentstrategie


Het structureel verbeteren van de content van jouw eigen merken op jouw eigen webshop of op die van partners.

Relevant zijn voor je klant gedurende de gehele customer journey


Ieder customer touchpoint slimmer maken en het strategisch inzetten van je customer journey door relevanter te zijn gedurende de gehele klantreis.

Ontwikkelen van e-commerce als nieuw verkoopkanaal


Het in kaart brengen van alle mogelijkheden van e-commerce als verkoopkanaal en het ontwikkelen van de business case voor implementatie.

Klantcases


MyShimano

Shimano Europe


Voor de Europese markt heeft Shimano recentelijk het B2B bestelplatform MyShimano in het leven geroepen. MyShimano is uitgegroeid tot het bestelplatform dat realtime inzicht geeft in de voorraad bij het plaatsen van de orders tot het realtime volgen van de geplaatste bestelling. Hoe zorgt Shimano ervoor dat het e-commerce team gestructureerd werkt aan de juiste prioriteiten?

Groeiploeg

Miele


Hoe kan Miele haar interne organisatie zo inrichten dat zij klaar is voor de e-commerce toekomst en blijvend inspeelt op de veranderende consument? Samen met OneRetail heeft Miele de Groeiploeg opgezet. De Groeiploeg is het cement tussen de clicks en bricks

Groeiploeg

elho


Elho is marktleider in Europa in de kunststof potteriemarkt. Al meer dan 50 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt elho design kunststof bloempotten en aanverwante artikelen. OneRetail helpt elho bij het opzetten van een heldere e-commerce structuur.

Interim e-commerce manager


Onze interim e-commerce manager maakt waar wat e-commerce belooft. Loopt jouw organisatie tegen e-commerce uitdagingen aan waar je op dit moment de benodigde mankracht of e-commerce expertise mist voor succesvolle uitvoering? Dan kan de interim e-commerce manager jouw organisatie uit de brand helpen.

Waargemaakt bij


OneRetail heeft e-commerce oplossingen geboden aan tal van merken, van Shimano tot Miele. Van elho tot Samsung. Ben jij benieuwd welke oplossing voor jouw organisatie nodig is? Kijk dan hieronder.