Wat OneRetail voor jou als retailer kan betekenen.

Onze oplossingen voor retailers


Retailers zijn de afgelopen jaren geconfronteerd met verschuivingen in het verkooplandschap. Daardoor zijn ze genoodzaakt om in e-commerce te investeren. Op basis van onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde retailers helpen wij je graag om een sterk e-commerce team neer te zetten en je organisatie klaar te maken voor de toekomst.

De partners van OneRetail hebben gezamenlijk ruim twintig jaar ervaring opgedaan bij retailers als Coolblue, Intergamma, Euretco en kleertjes.com. Vanuit OneRetail hebben ze e-commerce oplossingen geboden aan verschillende retailers zoals Phone House en redcoon (MediaMarkt).

Online retailers die juist op zoek zijn naar kennis over het openen van fysieke winkels helpen we graag op weg. Ben je benieuwd welke oplossing voor jouw organisatie nodig is? Kijk dan hieronder.

Wat zijn jouw e-commerce doelstellingen?


Optimaliseren van het e-commerce team


Samen aan de slag om de samenstelling, werkwijze en vaardigheden te verbeteren of kennis te vergroten van het e-commerce team.

Meer halen uit de samenwerking tussen merk en de retailer


Van het slimmer inzetten van online marketinginvesteringen en samenstellen van online marketingplannen tot het beter presenteren van jouw producten, voor zowel retailer als merk.

Ontwikkelen van een content- strategie


Het structureel verbeteren van de content van jouw eigen merken op jouw eigen webshop of op die van partners.

Naadloze overgang creëren tussen online en offline


Bedien je klant via zijn favoriete kanaal. Creëer de beste ervaring in zowel de on- als offline wereld, of dit nu de winkel, website of klantenservice is.

Relevant zijn voor je klant gedurende de gehele customer journey


Breng iedere customer touchpoint in kaart en maak deze relevanter en interessanter, zodat de journey aansluit bij de behoeften van individuele klanten.

Ontwikkelen van e-commerce als nieuw verkoopkanaal


Alle mogelijkheden van e-commerce als verkoopkanaal in kaart brengen en het ontwikkelen van de business case voor implementatie.

Klantcases


Spoordeelwinkel

NS


OneRetail helpt Team Online & Campagnes om meer datagedreven te werken en om het kennisniveau op het gebied van e-commerce te verhogen. Team online & campagnes houdt zich binnen NS Marketing & Sales o.a. bezig met Spoordeelwinkel.nl en DiscoverHolland.com. Dit zijn twee websites waarin o.a. combideals van vervoer en amusement worden getoond aan de klant in binnen- en buitenland.

Interim e-commerce manager


Onze interim e-commerce manager maakt waar wat e-commerce belooft. Loopt jouw organisatie tegen e-commerce uitdagingen aan waar je op dit moment de benodigde mankracht of e-commerce expertise mist voor succesvolle uitvoering? Dan kan de interim e-commerce manager jouw organisatie uit de brand helpen. 

Waargemaakt bij


De partners van OneRetail hebben gezamenlijk ruim twintig jaar ervaring opgedaan bij retailers als Coolblue, Intergamma, Euretco en kleertjes.com. Vanuit OneRetail hebben ze e-commerce oplossingen geboden aan verschillende retailers zoals de Nederlandse Spoorwegen (NS), Phone House en redcoon (MediaMarkt).