De e-commerce waarmakers


Het Team


Het team van OneRetail bestaat uit consultants met brede e-commerce ervaring. OneRetailers onderscheiden zich doordat ze niet alleen kunnen meedenken over de strategie en organisatiestructuur die nodig is voor de online activiteiten van een organisatie, maar ook uit eigen ervaring weten aan welke knoppen ze moeten draaien om verbeteringen te implementeren. Dat komt omdat alle consultants een achtergrond bij grote online pureplayers hebben.

Kasper Muileboom

KASPER MUILEBOOM

OPRICHTER ONERETAIL

Tachmy Dilmy

TACHMY DILMY

OPRICHTER ONERETAIL

Daan Zeven

DAAN ZEVEN

E-COMMERCE CONSULTANT

Jorian Keij

JORIAN KEIJ

MANAGER BUSINESS DEVELOPMENT

Jorieke van der Vlist

JORIEKE VAN DER VLIST

SENIOR E-COMMERCE CONSULTANT

Malou Oreel

MALOU OREEL

E-COMMERCE CONSULTANT

MAYA VAN DORDRECHT

JUNIOR NEW BUSINESS DEVELOPMENT MARKETEER

Stijn van Pelt

STIJN VAN PELT

E-COMMERCE CONSULTANT

JUDITH AL

SENIOR E-COMMERCE CONSULTANT

MARJOLEIN VISSER

E-COMMERCE CONSULTANT

De partners


OneRetail is gestart door twee oud-managers van Coolblue. Kasper stond aan de wieg van de ontwikkeling en introductie van het winkelconcept dat naadloos aansluit op de online beleving. Tachmy heeft meer dan vijftig webwinkels succesvol live gebracht, en stond als Category Manager aan het hoofd van het belangrijkste team van Coolblue.

Net als de andere OneRetailers hebben ze dus brede ervaring: Van conversie-optimalisatie tot online trademarketing, en van product informatie management tot een omnichannel winkelconcept.

Kasper en Tachmy worden enthousiast wanneer zij mensen en teams – en daarmee het bedrijf – kunnen helpen ontwikkelen. Dat doen ze het liefst met een pragmatisch plan, dat jouw doelstellingen direct vertaalt naar een resultaatgerichte aanpak.

Waargemaakt bij