MANAGER BUSINESS DEVELOPMENT

Jorian Keij


Jorian is zijn carrière begonnen als Marketeer bij een grote automotive organisatie en heeft zich daar de beginselen van online marketing eigen gemaakt. Vanuit die ervaring heeft Jorian verschillende commerciële rollen uitgevoerd binnen zowel een digital agency als later ook vanuit consultancy rollen bij o.a. Pon Automotive.


Jorian heeft zich op strategisch managementvlak verder ontwikkelt en hierdoor heeft hij digitale transformaties mogen begeleiden vanuit verschillende Marketing en E-commerce management rollen bij o.a. PostNL, BERG Toys en Noppies (tegenwoordig Nine&Co).

Jorian heeft veel ervaring opgedaan met het opbouwen van marketing- en e-commerce teams, het definiëren van strategieën en plannen op global level en met het opzetten van e-commerce businessmodellen vanuit verschillende saleskanalen zoals B2C webshops, B2B e-commerce proposities als ook het succesvol inrichten, organiseren en verkopen op diverse Europese Marketplaces.

Binnen OneRetail is Jorian in de rol van Manager Business Development verantwoordelijk om te kijken hoe en waar OneRetail verder kan groeien en hoe OneRetail haar klanten nog beter kan helpen hun e-commerce doelen te realiseren.

Zijn ‘rules of engagement’ is:

“Have the end in mind and every day make sure your working towards it” – Ryan Allis

Jorian Keij

Ik hoor graag van je.

Stuur Jorian een bericht