SENIOR CONSULTANT E-COMMERCE

Judith Al


Judith heeft haar e-commerce ervaring opgedaan bij Coolblue, waar ze doorgroeide van Merk Marketeer tot Owner Media Consultancy. Daarnaast heeft ze ruime ervaring bij media- en onderzoeksbureaus, waardoor ze zeer brede kennis en een groot netwerk heeft opgebouwd. ​


Judith startte bij Universal Media, dat bekend is van de mediastrategie van o.a. Coca-Cola, Delta Lloyd en Haribo. Hier had ze dagelijks contact met klanten, exploitanten en reclamebureaus, waardoor ze een groot netwerk in de media heeft opgebouwd.

In 2015 startte Judith bij Coolblue. Ze wist daar als Merk Marketeer samen met een team van business analisten de merkbekendheid met 25% te laten toenemen en zorgde ervoor dat ook de TV inzet van media meetbaar was. Toen ze vervolgens Media Consultant werd voor de grootste categorieën van Coolblue, was ze verantwoordelijk voor de strategische marketing- samenwerking met grote klanten als Samsung en LG. 

Judith’s fascinatie voor beïnvloeding van menselijk gedrag leidde ertoe dat ze na Coolblue aan de slag ging als Product Manager bij Blauw Research. Hier was ze verantwoordelijk voor het commerciële resultaat en de ontwikkeling van het kernproduct Brand Tracking, waarmee ze o.a. bol.com, wehkamp en Marktplaats verder hielp. In korte tijd heeft ze bij Blauw Research (commerciële) focus aangebracht in het aanbod van merkonderzoek en een roadmap opgezet. Het resultaat daarvan was een duidelijke visie, een effectieve samenwerking en een omzetgroei van 200% YoY.

De passie voor e-commerce en data bleken diepgeworteld en Judith verlangde al snel terug naar deze branche. Bij OneRetail helpt Judith organisaties te groeien op gebied van online trade marketing en category management. Ze krijgt energie van het verhogen van efficiëntie en effectiviteit en doet dat door mensen en kennis strategisch samen te brengen. Hierbij is data volgens Judith onmisbaar, maar is het belangrijk te focussen op de ‘actionable insights’ die men daaruit verkrijgt. 

Haar ‘rules of engagement’ is:

“Niet lullen maar poetsen.”

Ik hoor graag van je.

Stuur Judith een bericht