De e-commerce waarmakers


Het Team


OneRetail is gestart door twee oud-managers van Coolblue. Waar Kasper aan de wieg heeft gestaan van de ontwikkeling en introductie van het winkelconcept dat naadloos aansluit op de webshops, heeft Tachmy bij meer dan vijftig webwinkels succesvol geopend en heeft hij als Category Manager aan het hoofd van het belangrijkste team binnen Coolblue gestaan. OneRetailers onderscheiden zich omdat ze daadwerkelijk aan de knoppen hebben gezeten en daarmee ‘echte e-commerce ervaring’ opgedaan hebben bij vooraanstaande retailers en e-commerce bedrijven.

Kasper Muileboom

KASPER MUILEBOOM

OPRICHTER ONERETAIL

Tachmy Dilmy

TACHMY DILMY

OPRICHTER ONERETAIL

Daan Zeven

DAAN ZEVEN

E-COMMERCE CONSULTANT

Jorian Keij

JORIAN KEIJ

MANAGER BUSINESS DEVELOPMENT

Jorieke van der Vlist

JORIEKE VAN DER VLIST

SENIOR E-COMMERCE CONSULTANT

Malou Oreel

MALOU OREEL

E-COMMERCE CONSULTANT

Robine Perik

ROBINE PERIK

JUNIOR E-COMMERCE CONSULTANT

Stijn van Pelt

STIJN VAN PELT

E-COMMERCE CONSULTANT

De partners


De oprichters van OneRetail, Kasper en Tachmy, zijn echte kenners met brede kennis. Van conversie-optimalisatie tot online shopper- en trade marketing en van product informatie management tot een omnichannel winkelconcept: de partners hebben zelf de ervaring. 

Kasper en Tachmy worden enthousiast wanneer zij mensen kunnen helpen ontwikkelen en daarmee ook de groei van het bedrijf kunnen stimuleren. Met een pragmatische aanpak vertalen zij jouw doelstellingen naar een resultaatgerichte executie. Steeds met focus op een 9+ ervaring voor jouw onderneming, de medewerkers en klanten. 

Waargemaakt bij