Services van OneRetail

Onze frisse energie boost jouw e-commerce

E-commerce groeit niet vanzelf: hiervoor is actuele kennis onmisbaar. “E-commerce is meer dan een mooie website”.

Wij geloven dat e-commerce nog in de kinderschoenen staat. De snelle ontwikkelingen in consumentengedrag en technologie gaan de komende jaren veel verandering brengen in retail. Om hiervan te profiteren is inzicht in klantverwachtingen en het bieden van de allerbeste klantervaring essentieel. Wij helpen organisaties om dit te realiseren en commerciële doelen te bereiken. Wij maken waar wat e-commerce belooft.

E-commerce diensten OneRetail

Wat we doen

E-Commerce
Interim

Consultants van OneRetail weten hun ruime ervaring bij A-merken en retailers toe te passen om snel hun weg te vinden in de organisatie.

E-Commerce
Strategie

Net als een fysieke winkel, moet ook een webshop gemanaged worden. OneRetail helpt je groeikansen identificeren en uitvoeren.

E-Commerce
Training

Een future-proof organisatie beschikt naast de juiste technologie, systemen en processen ook over een gemotiveerd team met de juiste kennis.

E-Commerce
Projectmanagement

Van platform- en tooling selectie tot integratie, waarbij het team wordt begeleid voor een vlekkeloze implementatie.

Klantcases

Wij zijn erg trots op de waarde die wij hebben toegevoegd voor al onze klanten.

Onze vacatures

Vacature:
E-commerce Consultant

Als E-commerce Consultant help je onze klanten met het bepalen én behalen van hun e-commerce doelstellingen. Daarbij kun je bouwen en vertrouwen op een gedegen aanpak en goede ervaring die je inmiddels in je carrière hebt opgedaan en die je vanuit OneRetail meekrijgt. Je werkt voor A-merken, zowel aan retailer- als leverancierszijde op projecten of op interim-basis.

Vacature:
Online Marketing Specialist

Online Marketing is onlosmakelijk onderdeel van een succesvolle e-commerce strategie. OneRetail helpt retailers en merken met het realiseren van online groeidoelstellingen. We onderscheiden ons door geen onderscheid te maken: we weten als geen ander dat het succes komt door de som der delen; daarbij laten we geen delen buiten beschouwing.

Vacature:
E-commerce Project Manager

Van ieder e-commerce project een succes maken: dat is je op het lijf geschreven. Platformwissel, contentmigratie of data-cleansing? Als E-commerce Project Manager ken je de juiste aanpak en maak je van ieder e-commerce project een succes.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

We zijn trots op de waarde die we hebben toegevoegd voor onze klanten

  • Alleen echte ervaring in het team

  • Inspirerende trainingen

  • Sinds 2015