E-commerce Interim

Flexibel tijdelijk inzetbaar

Een vaste positie die lastig in te vullen is? Zwangerschapsverlof van één van de teamleden? Op korte termijn extra man- of vrouwkracht nodig in het team? In deze situaties biedt de e-commerce interim inzet van een OneRetail professional uitkomst.

Consultants van OneRetail hebben hun sporen verdiend in de praktijk. Daardoor weten we als geen ander wat er nodig is voor een succesvolle samenwerking in een team. Zo weten zij alle facetten van de ontwikkeling van e-commerce bij te houden. Voor iedere branche, voor iedere schaal.

Tijdelijk inzetbare E-commerce interims

Mensen maken het verschil

Onze interim opdrachten liggen binnen de volgende expertisegebieden.

Interim
E-commerce Management

OneRetailers hebben ruime ervaring in e-commerce in verschillende branches en zijn daarom gemakkelijk thuis in ieder bedrijf. OneRetail heeft verschillende profielen in huis, waardoor we zowel op strategisch, tactisch als operationeel vlak oplossingen bieden.

Interim
Online Category Management

In het Category management van vandaag is omni-channel werken niet meer weg te denken. OneRetailers hebben uitgebreide ervaring met digital Trade Marketing, zowel bij retailers als leveranciers en merken.

Interim
Online Trade Marketing

Samen waarde creëren met merken en retailers. Wij snappen de dynamiek van het online trade marketing spel, en delen deze kennis graag met jouw organisatie. 

Interim
Marketplace Management

OneRetail heeft zowel de expertise in huis om additionele groei met verkoop via externe marketplaces te realiseren, als om een eigen marketplace te ontwikkelen gekoppeld aan het bestaande webshop platform of als zelfstandig platform.

Interim
Content Management & Strategie

OneRetail ondersteunt bij het opzetten van een krachtige contentstrategie. We voegen waarde toe binnen de gehele e-commerce funnel. 

Interim
Conversion Rate Optimization (CRO)

Wij helpen jouw organisatie op weg met het opzetten en inrichten van een gestroomlijnd CRO-proces, met een customer-centric aanpak.

Interim
Customer Journey Management

Onze interim customer journey managers hebben bewezen praktijkervaring en zorgen voor een optimale customer journey voor jouw klanten.

Interim
Online Merchandising

Wij zorgen ervoor dat de bezoekers van jouw webshop dagelijks de beste shopervaring krijgen door scherp op alle details te letten.

Interim
Product Information Management (PIM)

Onze specialisten adviseren op het gebied van implementatie en inrichting, en bieden ook ondersteuning in het beheren van de PIM systemen.

Interim
Projectmanagement

De interim projectmanagers van OneRetail ondersteunen bij uiteenlopende e-commerce projecten.

Onze expertisegebieden

De e-commerce professionals van OneRetail hebben ruime ervaring opgedaan bij grote Nederlandse retailers, webshops en A-merken.

We zijn trots op de waarde die we hebben toegevoegd voor onze klanten

  • Ervaren professionals

  • Korte inwerkperiode

  • Deskundig en betrokken

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?