E-commerce Interim

Een vaste positie die lastig in te vullen is? Zwangerschapsverlof van één van de teamleden? Op korte termijn extra man- of vrouwkracht nodig in het team? In deze situaties biedt de interim inzet van een OneRetail professional uitkomst.

Consultants van OneRetail hebben hun sporen verdiend in de praktijk. Daardoor weten we als geen ander wat er nodig is voor een succesvolle samenwerking in een team. Zo weten zij alle facetten van de ontwikkeling van e-commerce bij te houden. Voor iedere branche, voor iedere schaal.

Mensen maken het verschil

Onze Interim opdrachten bestaan grofweg uit drie vakgebieden.

Interim
E-commerce management

OneRetailers hebben ruime ervaring in e-commerce in verschillende branches en zijn daarom gemakkelijk thuis in ieder bedrijf. OneRetail heeft verschillende profielen in huis, waardoor we zowel op strategisch, tactisch als operationeel vlak oplossingen bieden.

Interim
Category management – Product management

In het Category management en Product management van vandaag is omni-channel werken niet meer weg te denken.
Wanneer je tijdelijk een OneRetail Category of Product manager in huis haalt, ben je zeker dat deze toekomstbestendige plannen maakt en rekening houdt met de klant van vandaag én morgen.

Interim
Trade Marketing

OneRetailers hebben uitgebreide ervaring met digital Trade Marketing, zowel bij retailers als leveranciers en merken.
Een goede exposure op de relevante retailkanalen is van groot belang voor ieder merk. Vanuit de retailers is het dan weer belangrijk dat ze samenwerken met hun leveranciers om hun marketingbudgetten zo effectief mogelijk in te zetten.

We zijn trots op de waarde die we hebben toegevoegd voor onze klanten

  • Ervaren professionals

  • Korte inwerkperiode

  • Deskundig en betrokken

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op