E-commerce Interim

Flexibel tijdelijk inzetbaar

Een vaste positie die lastig in te vullen is? Zwangerschapsverlof van één van de teamleden? Op korte termijn extra man- of vrouwkracht nodig in het team? In deze situaties biedt de interim inzet van een OneRetail professional uitkomst.

Consultants van OneRetail hebben hun sporen verdiend in de praktijk. Daardoor weten we als geen ander wat er nodig is voor een succesvolle samenwerking in een team. Zo weten zij alle facetten van de ontwikkeling van e-commerce bij te houden. Voor iedere branche, voor iedere schaal.

OneRetail - Over ons

Mensen maken het verschil

Onze interim opdrachten liggen binnen deze drie expertisegebieden.

Interim
E-commerce Management

OneRetailers hebben ruime ervaring in e-commerce in verschillende branches en zijn daarom gemakkelijk thuis in ieder bedrijf. OneRetail heeft verschillende profielen in huis, waardoor we zowel op strategisch, tactisch als operationeel vlak oplossingen bieden.

Interim
Category Management – Trade Marketing

In het Category management van vandaag is omni-channel werken niet meer weg te denken. OneRetailers hebben uitgebreide ervaring met digital Trade Marketing, zowel bij retailers als leveranciers en merken.
Wanneer je tijdelijk een OneRetail Category of Trade manager in huis haalt, ben je zeker dat deze toekomstbestendige plannen maakt en rekening houdt met de klant van vandaag én morgen.

Interim
Marketplace Management

OneRetail heeft zowel de expertise in huis om additionele groei met verkoop via externe marketplaces te realiseren, als om een eigen marketplace te ontwikkelen gekoppeld aan het bestaande webshop platform of als zelfstandig platform.

We zijn trots op de waarde die we hebben toegevoegd voor onze klanten

  • Ervaren professionals

  • Korte inwerkperiode

  • Deskundig en betrokken

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op