E-commerce Organisatie

Home » Diensten » E-commerce Organisatie

Een future-proof organisatie beschikt naast de juiste technologie en systemen ook over een gemotiveerd en competent team. Een goed samenwerkend team met de juiste rollen en expertises is belangrijk voor de groei van je organisatie. Door de inzet van verschillende vaardigheden, ervaring en deskundigheid kunnen complexere vraagstukken beantwoordt worden. OneRetail helpt op 3 vlakken om zo’n team te vormen.

Werkwijze

Online Teams

Online teams bouwen of optimaliseren

Training & Coaching

E-commerce groeit niet vanzelf: hiervoor is actuele kennis onmisbaar

Interim

Interim management of freelance oplossingen

Nieuwsgierig naar de opdrachten en opdrachtgevers van OneRetail?

Mensen maken het verschil

OneRetail besteedt bij ieder traject veel aandacht aan de ‘human factor'. Consultants van OneRetail hebben hun sporen verdiend in de praktijk. Daardoor weten we als geen ander wat er nodig is voor een succesvolle samenwerking in een team om alle facetten van de ontwikkeling van e-commerce bij te houden. Voor iedere branche, voor iedere schaal.

DSC01881

Online Teams

Voor veel ondernemingen is eCommerce nog een betrekkelijk nieuwe ‘tak van sport’.
Teams die zich met online bezig houden zijn vaak organisch gegroeid of werknemers nemen online er even bij.

Samen met de opdrachtgever werken we aan de vormgeving van het ideale team op basis van de strategie, doelstellingen, tijdlijnen en technische mogelijkheden
Eerst weten welke potentie er ligt? Doe de Digital Teams QuickScan en ontdek binnen een week welke mogelijkheden er liggen.

Daan en Marjolein

Training & Coaching

Zeker met de snelle groei die e-commerce dit jaar doormaakt, kan de vraag opkomen: wáár haal ik concrete en direct toepasbare kennis vandaan? OneRetail heeft brede en actuele kennis in huis, gecombineerd met veel praktijkervaring om medewerkers én managers de tools te bieden om e-commerce tot een succes te brengen. Bekijk het aanbod van onze trainingen of neem contact op voor een training op maat.

Schermafbeelding-2017-04-05-om-16.11.56

Interim

Onze Interim opdrachten bestaan grofweg uit drie vakgebieden.

Interim eCommerce management
OneRetailers hebben ruime ervaring in e-commerce in verschillende branches en zijn daarom gemakkelijk thuis in ieder bedrijf. OneRetail heeft verschillende profielen in huis, waardoor we zowel op strategisch, tactisch als operationeel vlak oplossingen bieden.

Interim Category management – Product management
In het Category management en Product management van vandaag is omni-channel werken niet meer weg te denken.
Wanneer je tijdelijk een OneRetail Category of Product manager in huis haalt, ben je zeker dat deze toekomstbestendige plannen maakt en rekening houdt met de klant van vandaag én morgen.

Interim Trade Marketing
OneRetailers hebben uitgebreide ervaring met digital Trade Marketing, zowel bij retailers als leveranciers en merken.
Een goede exposure op de relevante retailkanalen is van groot belang voor ieder merk. Vanuit de retailers is het dan weer belangrijk dat ze samenwerken met hun leveranciers om hun marketingbudgetten zo effectief mogelijk in te zetten.

 

Geïnteresseerd in  
E-commerce Organisatieadvies?

Onze specialisten voor E-commerce Organisatie

Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?