E-commerce Trainingen & Workshops

Actuele kennis en kunde

Iedereen weer up-to-date: dat bereik je met de e-commerce trainingen van OneRetail. Na een training spreek je allemaal dezelfde taal, ook als je niet op dagelijkse basis met e-commerce werkt.

E-commerce groeit niet vanzelf. Hiervoor is actuele kennis onmisbaar. Zeker met de snelle groei die e-commerce de afgelopen jaren doormaakt, kan de vraag opkomen: wáár haal ik concrete en direct toepasbare kennis vandaan? OneRetail heeft brede en actuele kennis in huis, gecombineerd met veel praktijkervaring om medewerkers én managers de tools te bieden om e-commerce tot een succes te brengen.

OneRetail Breda E-commerce Advies en Trainingen

Trainingsaanbod

E-commerce
Essentials

In één dag de belangrijkste principes van e-commerce en online marketing leren kennen en direct in je dagelijkse werk kunnen toepassen door middel van praktische vaardigheden. 

E-commerce
Advanced

Professionals die al bekend zijn met de basisprincipes van online marketing en e-commerce maken een verdiepingsslag op de kennis en vaardigheden.

Customer Journey
Management

Binnen één dag begrijpen hoe je de klantreis inzichtelijk maakt en kan optimaliseren, om zo een customer first strategie neer te zetten. 

Klantgericht
Werken

Begrijpen wat klantgericht denken inhoudt, hoe je het meetbaar maakt en hoe je een klantgerichte aanpak door de hele journey kan realiseren. 

Online Trade Marketing
en Retail Media

Binnen één dag begrijpen hoe je de product content kunt optimaliseren en hoe je de commerciële marketing relaties tussen leveranciers en retailer(s) kunt versterken en een succesvolle online trade marketingcampagne kunt neerzetten. 

Starten met Marketplace
Verkoop

In een dag de belangrijkste principes van marketplace verkoop leren kennen en direct in je dagelijkse werk kunnen toepassen.

We zijn trots op de waarde die we hebben toegevoegd voor onze klanten

  • Snel een professional in huis

  • Inspirerende trainingen

  • Deskundig en betrokken

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?