Trainingen

Home » Trainingen

Team

E-commerce groeit niet vanzelf: hiervoor is actuele kennis onmisbaar.

Zeker met de snelle groei die e-commerce dit jaar doormaakt, kan de vraag opkomen: wáár haal ik concrete en direct toepasbare kennis vandaan? OneRetail heeft brede en actuele kennis in huis, gecombineerd met veel praktijkervaring om medewerkers én managers de tools te bieden om e-commerce en trade marketing tot een succes te brengen. Bekijk het aanbod van onze trainingen of neem contact op voor een training op maat.

Meer weten over onze trainingen?

Trainingen van OneRetail vallen in de smaak: meer dan 200 deelnemers geven ons gemiddeld een 8,4! Daar zijn we trots op, en het legt de lat hoog voor alle volgende trainingen die we gaan verzorgen.

Bel (010) 850 7676 of stuur ons een bericht.

E-commerce Essentials

Verdiep je in één dag in de belangrijkste principes van e-commerce en online marketing en pas deze handvatten direct toe in je dagelijkse werk.

Lees meer »

Conversie
management

 In één dag genoeg inzichten en tools in handen krijgen om efficiënt aan de slag te gaan met het versterken van de conversie in je webshop.

Lees meer »

Online Trade marketing

 In één dag de belangrijkste principes rondom trade en online marketing leren en met genoeg tools en hanvatten naar huis om in je dagelijkse werk toe te passen

Lees meer »

Onze enthousiaste trainers staan voor je klaar

Kasper Muileboom

Managing partner

Tachmy Dilmy

Managing partner

Maarten Dubbelman

Senior e-commerce consultant