Clinic online trade marketing powered by Beeckestijn Business School

Home » Trainingen » Clinic online trade marketing powered by Beeckestijn Business School

Online trade marketing

Op woensdag 10 juni van 13:00-14:30u geeft onze expert Maarten Dubbelman i.s.m. Beeckestijn Business School de online clinic Online Trade Marketing. Tijdens deze online clinic zal Maarten via een Live Stream (i.v.m. COVID-19) dé 'ins en outs' met jullie delen over de laatste ontwikkelingen binnen het online shopper marketing domein.

Tijdens deze 1,5 uur durende clinic staat Maarten stil bij hoe het trade marketing spel (ook wel shopper marketing) online gespeeld wordt. Het opzetten van goede trade marketing plannen gaat tegenwoordig over tal van offline- als online marketingkanalen heen en raakt meer disciplines dan ooit tevoren.

Ben je bezig met het maken van een marketingplan, of moet je deze juist van een partner beoordelen? Meld je dan snel aan voor deze gratis clinic.

Maarten Dubbelman

Maarten is een creatieve en resultaat gedreven marketeer. Hij werkt het liefst op het snijvlak van marketing en sales in het e-commerce werkveld. Maarten is Senior Consultant Online Trade Marketing bij OneRetail. Hij helpt retailers en merken het maximale te halen uit de online samenwerking. Zijn kennis en ervaring heeft hij opgedaan bij de grote online retailers Coolblue en fonQ.