E-commerce expertises van OneRetail

Het team van OneRetail heeft ruime praktijkervaring met e-commerce bij vooraanstaande retailers en merken zoals Bol.comfonQ.nl, Coolblue, Jumbo en anderen. We weten dus als geen ander hoe e-commerce tot een succes wordt gebracht en dat werkt door in de manier van werken: een idee of strategie is net zoveel waard als de uitvoering.

OneRetail - Over ons

Onze expertisegebieden

E-commerce
Management

Van het optimaliseren van de Customer Journey tot het implementeren van een nieuw PIM-systeem: de specialisten van OneRetail zijn ruim ervaren in alle facetten van e-commerce.

Online Category management
& Trade Marketing

Ons team heeft zowel aan de retailer-, als leverancierszijde ervaring en weet deze kennis in te zetten om exposure te genereren voor ieder merk of product.

Marketplace
Management

OneRetail heeft zowel de expertise in huis om een eigen marketplace op te zetten, als om additionele groei met verkoop via externe marketplaces te realiseren.

Online
Merchandising

Van navigatie tot filtering en van campagnecontent tot productverrijking. Wij streven naar de perfecte shopervaring voor jouw klanten.

Customer Journey
Management

Onze consultants ondersteunen effectief customer journey management: meer tevreden klanten, die ook nog eens terug blijven komen. 

Conversion Rate
Optimization

Een krachtig CRO-proces om meer omzet te genereren uit je huidige websitebezoekers. OneRetail biedt de uitkomst.

Product Information
Management

Onze specialisten zorgen voor een efficiënte inrichting van systemen, zodat jouw webshop is voorzien van hoogwaardige productinformatie.

Content Management
& Strategie

Wij ondersteunen de ontwikkeling, strategie en implementatie van waardevolle content op jouw webshop.

Digital Marketing
Management

Wij ondersteunen bij het opzetten van een krachtige digital marketing strategie en adviseren tijdens het gehele proces naar traffic en sales groei.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

We zijn trots op de waarde die we hebben toegevoegd voor onze klanten

  • Snel een professional in huis

  • Inspirerende trainingen

  • Deskundig en betrokken