Online Category Management & Trade Marketing

Category en Trade

Samen met de merken en leveranciers de categorie binnen als geheel laten groeien. Dat is het uitgangspunt van Category Management, waarbij uiteraard een online omgeving onlosmakelijk onderdeel uitmaakt van de categorievisie en de onderliggende plannen. Online Category Management is dus de doorvertaling van de categorievisie op de ‘digitale winkelvloer’.

(Online) Category Management is toepasbaar op alle branches en bepaalt in belangrijke mate waar de focus in de online winkel komt te liggen. Samen met de merken en leveranciers binnen de categorie wordt inzicht in klantgedrag en -behoeften gevormd.

OneRetail werkt met een beproefd stappenplan om de algemene categorievisie door te vertalen naar de digitale praktijk, zodat ‘online’ sterk bijdraagt aan de groeidoelstellingen van de categorie en/of daar uiteindelijk zelfs een leidende rol in gaat spelen. Bij OneRetail werken we samen met onze opdrachtgever aan de invulling van dit plan én de uitvoering ervan.

(Online) Trade Marketing is de tegenhanger van Category Management vanuit merk- en leverancierszijde.

Wat wij voor onze klanten doen

Interim en Advies
Online Category Management

De categorie laten groeien met een goed doordachte Online Category Management aanpak? E-commerce professionals van OneRetail hebben door hun ervaring bij leidende retailers de kennis om een waardevolle bijdrage te leveren.

Interim en Advies
Trade Marketing

Met de retailer werken aan plannen om het merk én de categorie een boost te geven? Samen met de professionals van OneRetail maak je als merk of leverancier je plannen waar.

Training
E-commerce en Trade Marketing

Kennis over het topic en een stevige basis voor medewerkers die met e-commerce en trade marketing aan de slag gaan. OneRetail verzorgt tailor-made trainingen voor retailers, merken en leveranciers. Na de training spreek je allemaal dezelfde taal, ook als je niet op dagelijkse basis met e-commerce werkt.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op

Waarom kies je voor de consultants van OneRetail?

  • Snel een professional in huis

  • Kennis en kracht van een team

  • Rijke praktijkervaring