E-commerce Management

Interim & Advies

E-commerce professionals van OneRetail hebben ruime ervaring opgedaan bij grote Nederlandse retailers, webshops en A-merken. Met onze kennis gaan we bij onze opdrachtgevers aan de slag om groei te realiseren op de belangrijkste KPI’s: klanttevredenheid, omzet en marge. 

Ons team is deskundig en flexibel. Door jarenlange ervaring in de praktijk voelen we ons thuis in veel verschillende branches. Van fashion tot FMCG, van consumentenelektronica tot travel. We bouwen, managen en ontwikkelen een e-commerce team, vertalen de strategie naar concrete doelen en acties en zorgen ervoor dat online sales een waardevolle en rendabele bijdrage levert.

Wat wij voor onze klanten doen

Interim / Detachering
E-commerce Manager

De E-commerce Manager vervult dé sleutelpositie in online business en het laten groeien van de webshop. OneRetail kan deze positie op basis van interim / detachering invullen. Scherpe tarieven en door ruime ervaring snel ingewerkt. We voelen ons thuis binnen vrijwel alle soorten bedrijven, binnen alle branches en van groot tot klein.

Interim en Advies
Customer Journey Management

De klantreis van A tot Z in beeld, én daar doorlopend mee aan de slag om de Customer Experience te verbeteren. Niets zo krachtig als Customer Journey Management om de klantervaring over alle kanalen te verbeteren.

Interim en Advies
CRO / Conversie Optimalisatie 

Meer rendement uit bezoekers halen: hoe zorgen we ervoor dat de uitval per conversiestap wordt verlaagd en dat het resultaat van de webshop verbetert? Een grondige analyse, creatieve verbetervoorstellen en een goede opvolging van de stories zorgen voor een sterk resultaat.

Interim / Detachering
Online Merchandising

Hoe maak je van alle producten op de webshop een overzichtelijk geheel? Presentatie en vindbaarheid van producten zijn vanzelfsprekend key voor een goede conversie. Online Merchandisers zorgen voor optimale vindbaarheid, goed functionerende en relevante filters en (interne) links met koopgidsen, contentpagina’s en keuzehulpen. Kortom: de beste presentatie van het assortiment.

Interim en Advies
Product Information Management

Product Informatie Management (PIM), Digital Asset Management (DAM) of Master Data Management (MDM) zijn van groot belang in het e-commerce proces. De juiste inrichting van deze systemen scheelt niet alleen veel tijd in operatie, maar zorgt er ook voor dat connecties tussen tools makkelijker gelegd kunnen worden. Onze specialisten kunnen adviseren op het gebied van implementatie en inrichting, en bieden ook ondersteuning in het beheren van deze systemen.

Interim / Detachering
Digital Marketing

Hulp nodig met de inzet van digital marketing? Onze digitale professionals draaien direct mee in de online marketing-teams bij onze opdrachtgevers en brengen altijd hun hands-on mentaliteit mee.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op

Waarom kies je voor de consultants van OneRetail?

  • Snel een professional in huis

  • Kennis en kracht van een team

  • Rijke praktijkervaring