Marketplace Management

Advies en implementatie

OneRetail heeft de expertise in huis om te groeien met verkoop via marketplaces, zoals Amazon en Bol.com. OneRetail is Bol.com Ambassador Partner en heeft toegang tot de meest actuele informatie en ontwikkelingen. Ook bieden we uitgebreide support en advies om van je webshop een eigen marketplace te maken. OneRetail heeft brede en actuele kennis in huis, gecombineerd met veel praktijkervaring om de tools te bieden aan medewerkers én managers om marketplace verkoop tot een succes te maken.

Wat we doen

Expert Review
Marketplace

Maximaal resultaat behalen met verkoop via marketplaces is niet vanzelfsprekend. Met de Expert Review bekijken we alle relevante onderdelen van jouw platform en organisatie. Daarna doen we een aanbeveling, bijvoorbeeld op het gebied van benodigde tools, feeds, processen en expertise.
Een eigen marketplace doorontwikkelen? Ook dan biedt OneRetail uitkomst met een deskundige beoordeling over de te nemen stappen.

Interim en Advies
Marketplace Verkoop

Verkopen via marketplaces, zoals Bol.com en Amazon kan voor veel merken én retailers een interessante strategie zijn. OneRetail neemt je mee in een proces van strategiebepaling, automatisering, verkoopimplementatie en operationeel beheer om additionele groei te realiseren met de verkoop via externe marketplaces.

Training
Marketplace Verkoop

OneRetail verzorgt maatwerk trainingen voor retailers en merken op verschillende niveaus. Het inzicht over marketplace verkoop wordt vergroot en een stevige basis wordt gelegd om aan de slag te kunnen gaan. Na de training heb je kennis opgedaan, je marketplace skills verbeterd en je niveau waarop je marketplace verkoop toepast verder verhoogd.

Ontwikkeling
Eigen Marketplace

De implementatie van een eigen marketplace is een strategie waarmee additionele groei gerealiseerd kan worden. OneRetail heeft de expertise in huis om van je webshop een eigen marketplace te maken op het gebied van strategie, webshop integratie en marketplace implementatie, waaronder partner onboarding en marketplace doorontwikkeling. OneRetail heeft ruime kennis van het Mirakl platform, dat vaak voor deze toepassing gebruikt wordt.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op