Digital Teams

Een goed samenwerkend team met de juiste expertises zijn belangrijk voor de groei van je organisatie. We optimaliseren en trainen het huidige team en vullen interim posities in.

Services & Strategie

Bij OneRetail werken we aan jouw digital commerce strategie o.a. op het gebied van je e-commerce processen, customer journey en online trade marketing.

Technologie

Wij kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste tech stack, ongeacht of je op zoek bent naar een PIM systeem, e-commerce platform of een A/B test tool.

Download onze laatste whitepapers

smartmockups_kda6z361

De switch van offline naar online trade marketing

smartmockups_kda5ghre

Retailers laten kansen liggen in de order-bevestiging

smartmockups_kda5x3ll

Mobiele checkout, waar ligt de uitdaging?

OneRetail helpt je graag!

OneRetail is specialist op het gebied van E-commerce. Wij helpen onze klanten met het inzichtelijk maken waar de online groeikansen liggen. Afhankelijk van jouw vraagstuk(ken) bepalen we samen welke dienst of service het beste aansluit bij dit vraagstuk. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor trainingen op het gebied van e-commerce.
Deze trainingen verzorgen wij op locatie maar ook in-company.  Lees hieronder meer over onze services en diensten.

Schermafbeelding-2017-04-05-om-16.11.56
Stijn OneRetail 2019
DSC01833

Specialisten uit de praktijk

OneRetail werkt met e-commerce specialisten op diverse vakgebieden binnen digital commerce.

Flexibel en effectief

Iedere OneRetailer heeft zelf aan de knoppen gezeten en weet wat er nodig is om meetbaar resultaat te behalen.

To the point

OneRetail communiceert duidelijk, is transparant in werkwijzen, adviezen en tarieven.

Wat onze klanten zeggen

"De Trademarketeers van OneRetail hebben veel kennis van digitaal en zijn goed bekend met het online Trade Marketing speelveld. Hierdoor hebben zij samen met team Brand Partnerships in korte tijd mooie resultaten gerealiseerd en klaargestoomd voor de toekomst. De trainingen van Inkoop sloten hier goed op aan en is door de deelnemers zeer positief ontvangen.''

- Elbert Chang, Senior Manager Commercial Calender & Digital Content bij de Bijenkorf

"Met OneRetail hebben we een prettige manier van samenwerken ervaren. We zijn erg tevreden over de combinatie van proactiviteit en wendbaarheid. ​Tachmy en Judith zijn inhoudelijk sterk en hebben ons in een korte tijd enorm op weg geholpen om onze communicatiekanalen te vercommercialiseren. Hun brede kennis van de digitale markt heeft ons op een andere manier laten kijken naar onze eigen positie. Dankzij een mooie presentatie en goed onderbouwde strategie kunnen wij nu vol vertrouwen onze partners overtuigen.''

- Melanie Baas, Accountmanager Marketing & Sales bij de Nederlandse Spoorwegen

‘‘De combinatie van trainingen en praktijkgerichte coaching is succesvol geweest. Hierdoor hebben de sales- en accountmanagers nieuwe tools en kennis om de samenwerkingen met retailers te optimaliseren. Dit is niet alleen goed voor de resultaten, maar het geeft ze ook hernieuwde energie om succesvolle campagnes op te bouwen.’’

-Job Janssen, Digital Lead Benelux & France bij Sonos

"OneRetail helpt ons bij het uitvoeren van de e-commerce strategie van elho. Door het organiseren van online contenttrainingen en het voeren van jaargesprekken met key e-tailers heeft OneRetail waarde toegevoegd. De waarde zit vooral in de vertaalslag van een globale e-commerce strategie naar een concrete invulling ervan die direct bijdraagt aan onze online doelstelling."

- Marc Tomassen, Manager online elho
Bijenkorf-klantcase-Trade-Marketing-teamontwikkeling

Klantcase:

de Bijenkorf
Een multidisciplinair categorie team

Meer klantfocus aanbrengen, meer slagkracht binnen het e-commerce team, bij de Bijenkorf heeft OneRetail dit bereikt door multidisciplinaire categorie teams te introduceren. Samen hebben ze één gemeenschappelijk doel, de categorie laten groeien. Na een succesvolle trial met de categorie 'Wonen' is de verdere uitrol gedaan naar vrijwel alle categorieën.

Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?