SPAR

Interim E-commerce

Service is een belangrijke pijler voor SPAR. Om te blijven voldoen aan de verwachtingen van de consument en de behoefte aan service te vervullen wil SPAR door middel van de online lunch- en gebakservice hierop inspelen.

Met de online lunchservice kunnen klanten vers belegde broodjes bestellen die binnen 1 uur worden bezorgd, of opgehaald kunnen worden in een van de winkels. Met de gebakservice wil SPAR inspelen op feestelijke momenten waarbij de klant online taarten en gebak kunnen bestellen via een echte lokale bakker bij SPAR

SPAR

De uitdaging

SPAR heeft OneRetail gevraagd te helpen bij het opzetten van de online lunch- en gebakservice waarbij ondernemers en leveranciers op de juiste manier aangesloten moeten worden. Daarnaast wil SPAR weten hoe deze services optimaal kunnen worden geactiveerd.

De oplossing

OneRetail heeft de online gebak- en lunchservice voor SPAR uitgerold en heeft hierbij alle processen van planning tot definitieve uitrol en activatie gecoördineerd en voorbereid.

Het resultaat

  • Ondernemers en bakkers zijn aangesloten zodat de klant online gebak en lunch kan bestellen
  • OneRetail is een pilot gestart om de lokale bekendheid van de gebakservice te vergroten en de impact hiervan te meten
  • Er is een marketingplan gemaakt om de gebakservice te activeren.

“Marjolein van OneRetail heeft ons geholpen bij het opzetten van de lunch- en gebakservice. Marjolein heeft zich vastgebeten in het activeren en aansluiten van de ondernemers en de bakkers. Dankzij OneRetail kunnen wij verder om deze services landelijk te activeren en deze services verder tot een succes te maken”

Sarah Bouwmeister, E-commerce Manager

Meer cases

2023-12-19T14:34:50+02:00

T-mobile

OneRetail is gevraagd mee te denken over de online klantreis van zowel de consument als de zakelijke klant.

2023-12-19T14:22:32+02:00

Signify

OneRetail heeft voor Signify de webshops van een aantal grote retailers geanalyseerd door deze op meer dan 100 punten te reviewen.

2023-12-19T14:33:41+02:00

Groupe SEB

Groupe SEB werd geholpen met een klantcase waar Trade Marketing centraal stond. Ontdek de oplossingen en resultaten.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?