Whitepaper – Mobiele checkout

Home » Whitepaper – Mobiele checkout

Retailers laten kansen liggen bij de mobiele checkout

Een goed ontwikkelde mobiele checkout verschilt wezenlijk van een checkout in een desktopomgeving, daarover zijn de experts het eens. Maar waar zit die uitdaging precies in?

Vanuit klantperspectief ervaren we dat de kwaliteit van mobiele webshops flink varieert. Het oriënteren op een mobiel apparaat gaat vaak wel goed; des te vaker gaat het mis bij de checkout en betaling.

Slechts een handvol retailers scoort een voldoende, het merendeel heeft nog een lange weg te gaan.

Download de whitepaper

* verplicht veld
Bekijk onze klantcases voor meer informatie over onze dienstverlening
whitepaper_image

Onze whitepaper in de pers

Het whitepaper is door verschillende media opgepikt. Onder andere Emerce, Twinkle en Retailnews schreven over ons onderzoek. Emerce spreekt over: ‘Veel verbetering mogelijk in order- en verzendbevesting van webwinkels. Dat blijkt uit een onderzoek van OneRetail onder vijftig bekende webwinkelbedrijven. De belangrijkste aandachtsgebieden op een rij.’ 

Vijf uitblinkers uit het onderzoek

Er is een groot verschil in de kwaliteit tussen de 50 order- en verzendbevestigingen die OneRetail heeft onderzocht. Slechts een handvol e-commerce spelers scoren consistent goed op elk onderdeel uit ons model. Download gratis de top vijf uitblinkers uit het onderzoek en lees hoe ze gescoord hebben per onderwerp: opmaak, aankoop, verzending, retour en cross-sell.
header1
Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?