Whitepaper – Mobiele checkout

Home » Whitepaper – Mobiele checkout

smartmockups_kda5x3ll

Retailers laten kansen liggen bij de mobiele checkout

Een goed ontwikkelde mobiele checkout verschilt wezenlijk van een checkout in een desktopomgeving, daarover zijn de experts het eens. Maar waar zit die uitdaging precies in?

Vanuit klantperspectief ervaren we dat de kwaliteit van mobiele webshops flink varieert. Het oriënteren op een mobiel apparaat gaat vaak wel goed; des te vaker gaat het mis bij de checkout en betaling.

Slechts een handvol retailers scoort een voldoende, het merendeel heeft nog een lange weg te gaan.

Download de whitepaper


  smartmockups_kda5ghre

  Hoe goed is jouw mobiele checkout?


  Het whitepaper bestaat uit een onderzoek, gehouden onder 37 retailers, hoe goed de mobiele checkout scoort. Met meer dan 30 concrete voorbeelden kan jij je mobiele checkout verbeteren om zo meer uit één van de snelstgroeiende verkeersbronnen te halen.

  Benieuwd of jouw mobiele checkout scoort, of hoe je deze moet gaan verbeteren? Vragen? Wij komen graag met je in contact.

  Bekijk onze klantcases voor meer informatie over onze dienstverlening

  Onze whitepaper in de pers

  Het whitepaper is door verschillende media opgepikt. Onder andere Emerce, en Marketing Tribune schreven over ons onderzoek. Emerce spreekt over: ‘Nederlandse bedrijven slagen er nog niet goed in om het mobiele verkeer om te zetten in online verkopen. Met dat in het achterhoofd ging adviesbedrijf OneRetail na welke winkelbedrijven er zichtbaar aandacht hebben besteed aan de gebruikerservaring van de mobiele checkout. Aan de oriëntatiefase wordt vaak wel gedacht, stelt het bedrijf vast. ‘Maar de checkout is meestal een moetje’.’ 

  smartmockups_kda5rukf
  Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?