Over ons

Home » Over ons

OneRetail is een commerce adviesbureau met vestigingen in Nederland en België. Met een team professionals helpen we retailers, leveranciers en merken met het bepalen en realiseren van hun online groeidoelstellingen. We werken met bedrijven om een klantgedreven manier van werken te ontwikkelen in een ‘digital first’ omgeving. 

 

Onze visie
We geloven dat e-commerce nog in de kinderschoenen staan; de grote groei staat nog te gebeuren. OneRetail weet dat het maximale e-commerce potentieel benut wordt als je zowel klantgericht als datagedreven werkt. Precies daar is OneRetail sterk in, vanuit ervaring bij vooraanstaande online retailers. 

 

Hoe we dat waarmaken
De ervaren e-commerce professionals van OneRetail werken op advies-, project- of interim-basis bij opdrachtgevers. In alle gevallen zorgen we voor uitstekende betrokkenheid en de juiste expertise. 

Werken bij OneRetail

Werken bij OneRetail betekent werken aan 'next level commerce'. We onderscheiden ons door onze aanpak: alle OneRetailers hebben de praktijkervaring met e-commerce bij vooraanstaande retailers en merken zoals Bol.com, fonQ.nl, Coolblue en anderen. We weten dus als geen ander hoe e-commerce tot een succes wordt gebracht en dat werkt door in de manier van werken: een idee of strategie is net zoveel waard als de uitvoering.

Wij zijn erg trots op de waarde die wij hebben toegevoegd voor onze klanten. Geïnteresseerd? Lees dan snel één van onze klantcases.