Over ons

Home » Over ons

OneRetail

Kasper Muileboom

Managing partner

Lise Ranselaar

Consultant E-commerce

Kimberley van Zuijlen

Consultant E-commerce

Maya van Dordrecht

Team support manager

Marjolein Visser

Consultant E-commerce

Judith Al

Senior Consultant E-commerce

Stijn van Pelt

Consultant E-commerce

Tachmy Dilmy

Managing partner

Jorian Keij

Manager Sales & Business Development

Astrid van Til

Consultant E-commerce

Wij zijn erg trots op de waarde die wij hebben toegevoegd voor onze klanten. Geïnteresseerd? Lees dan snel één van onze klantcases.

OneRetail is een commerce adviesbureau met vestigingen in Nederland en België. Met een team van zo'n 15 professionals helpen we retailers, leveranciers en merken met het realiseren van hun online groeidoelstellingen. We werken met bedrijven om een klantgedreven manier van werken te ontwikkelen in een ‘digital first’ omgeving. 

 

Onze visie 

We geloven dat e-commerce nog in de kinderschoenen staan; de grote groei staat nog te gebeuren. OneRetail weet dat het maximale e-commerce potentieel benut wordt als je zowel klantgericht als datagericht werkt. Precies daar is OneRetail sterk in, vanuit ervaring bij vooraanstaande online retailers. 

OneRetail_Groepsfoto2
KAS-EN-TACH-1

Zo is het begonnen 

Veel retailers en leveranciers hikken al jaren aan tegen de nieuwe uitdagingen die e-commerce oplevert. Uitdagingen die eerder niet bestonden, of die al wel bestonden en door e-commerce zichtbaar worden.  

Vanuit ervaring bij Coolblue, één van de meest succesvolle online retailers van Nederland, hebben de oprichters van OneRetail veel van deze uitdagingen gezien en meegemaakt. Kasper Muileboom en Tachmy Dilmy weten vanuit die ervaring ook dat voor veel uitdagingen ook een oplossing is.  

Kasper is al meer dan 15 jaar actief in retail en e-commerce. Voordat hij samen met Tachmy met OneRetail startte, heeft hij onder meer ruim 7 jaar bij Coolblue gewerkt. Verder heeft Kasper naast Coolblue veel retailervaring opgedaan bij Vodafone, V&D, Intergamma, kleertjes.com en Euretco.  

Tachmy heeft vanaf het prille begin bij Coolblue gewerkt en vanuit veel verschillende rollen de sterke groei van het bedrijf mede mogelijk gemaakt. Na 12,5 jaar besluit hij Coolblue te verlaten en samen met Kasper te starten met OneRetail. 

Kasper en Tachmy zijn er van overtuigd dat door de vele jaren ervaring hun hulp van grote waarde kan zijn voor retailers en leveranciers die tegen de nieuwe e-commerce uitdagingen aan lopen. Vanuit die overtuiging is de visie voor een nieuw bedrijf ontstaan, die retailers en leveranciers helpt met het realiseren van e-commerce doelstellingen en hen vertrouwen geeft om de nieuwe uitdagingen aan te gaan. Hierdoor vervult OneRetail de rol als organisatie-adviseur om succes in e-commerce te realiseren.  

In de afgelopen jaren is OneRetail flink gegroeid en bestaat het team uit zo'n 15 e-commerce professionals. OneRetail is gevestigd in Rotterdam, direct naast Rotterdam Centraal in het Groot Handelsgebouw. Sinds 2019 is OneRetail ook in België actief vanuit ons kantoor in Mortsel (Antwerpen).

Inmiddels heeft OneRetail tientallen vooraanstaande retailers, brands en leveranciers mogen helpen met uiteenlopende commerce-vraagstukken.

Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?