Over ons

Werken met ons team

Wij helpen (online) retailers, leveranciers en merken met het bepalen en realiseren van hun online groeidoelstellingen. Onze ervaren e-commerce consultants werken op advies-, project- of interim-basis voor en bij opdrachtgevers. We werken samen om een klant gedreven manier van werken te ontwikkelen in een ‘digital first’ omgeving. 

Zeker met de snelle groei die e-commerce doormaakt, kan de vraag opkomen: wáár haal ik concrete en direct toepasbare kennis vandaan? OneRetail heeft brede en actuele kennis in huis, gecombineerd met veel praktijkervaring om medewerkers én managers de tools te bieden om e-commerce tot een succes te brengen of om als interim consultant versnelling te brengen in de organisatie.

OneRetail - Over ons
Team OneRetail

OneRetailers

Alle OneRetailers hebben praktijkervaring met e-commerce en digital marketing bij vooraanstaande retailers en merken zoals Bol.com, fonQ.nl, Coolblue, Jumbo en anderen. We weten dus als geen ander hoe e-commerce tot een succes wordt gebracht en dat werkt door in de manier van werken: een idee of strategie is net zoveel waard als de uitvoering.

Ons team

Onze vacatures

Vacature:
E-commerce Consultant

Als E-commerce Consultant help je onze klanten met het bepalen én behalen van hun e-commerce doelstellingen. Daarbij kun je bouwen en vertrouwen op een gedegen aanpak en goede ervaring die je inmiddels in je carrière hebt opgedaan en die je vanuit OneRetail meekrijgt. Je werkt voor A-merken, zowel aan retailer- als leverancierszijde op projecten of op interim-basis.

Meer informatie

Vacature:
Online Marketing Specialist

Online Marketing is onlosmakelijk onderdeel van een succesvolle e-commerce strategie. OneRetail helpt retailers en merken met het realiseren van online groeidoelstellingen. We onderscheiden ons door geen onderscheid te maken: we weten als geen ander dat het succes komt door de som der delen; daarbij laten we geen delen buiten beschouwing.

Meer informatie

Vacature:
E-commerce Project Manager

Van ieder e-commerce project een succes maken: dat is je op het lijf geschreven. Platformwissel, contentmigratie of data-cleansing? Als E-commerce Project Manager ken je de juiste aanpak en maak je van ieder e-commerce project een succes.

Meer informatie

Wat we doen

E-commerce
Interim

Consultants van OneRetail weten hun ruime ervaring bij A-merken en retailers toe te passen om snel hun weg te vinden in de organisatie van de opdrachtgever.

E-Commerce
Strategie

Net als een fysieke winkel, moet ook een webshop gemanaged worden. OneRetail helpt je groeikansen identificeren en uitvoeren.

E-Commerce
Training

Een future-proof organisatie beschikt naast de juiste technologie, systemen en processen ook over een gemotiveerd team.

E-Commerce
Projectmanagement

Van platform- en tooling selectie tot integratie, waarbij het het team wordt begeleid voor een vlekkeloze implementatie.

Bekijk klantcases