OneRetail en XSARUS: samen sterker in digital commerce

OneRetail zet een belangrijke stap door een samenwerking aan te gaan met XSARUS. Door de samenwerking versterken we onze propositie als toonaangevende digital commerce specialist. XSARUS is een digital commerce agency en biedt e-commerceplatforms, ordermanagement- en PIM-systemen, evenals dataplatforms en digital marketing services. We bundelen de expertise van OneRetail met XSARUS waardoor onze digital professionals, consultants én onze klanten toegang krijgen tot uitgebreide en actuele kennis op het gebied van data, technologie, platformen en analytics.

Over OneRetail

OneRetail is een gespecialiseerd e-commerce adviesbureau met een sterke focus op organisatieverbetering. We zorgen voor frisse energie en expertise in e-commerce teams en brengen de (online) strategie tot leven. Dit doen we door het potentieel van e-commerce platforms veel beter te benutten en slimme werkmethodes te introduceren. Daarnaast bieden we versterking in drukke tijden, door de inzet van interim professionals. Dat doen we al zo’n 8 jaar, bij meer dan 80 tevreden opdrachtgevers. Van fashion tot FMCG, van consumentenelektronica tot travel. We bouwen, managen en ontwikkelen een e-commerce team, vertalen de strategie naar concrete doelen en acties en zorgen ervoor dat online sales een waardevolle en rendabele bijdrage levert, op een klantgedreven manier.

Waarom is de samenwerking met XSARUS goed nieuws voor onze OneRetail-klanten?

Dankzij onze samenwerking met XSARUS hebben we toegang tot actuele kennis op het gebied van commerce-, PIM- (Product Information Management), en data-platformen. Denk aan toonaangevende oplossingen zoals Magento, Shopware, ContentServ, Akeneo en PowerBI. De uitdagingen bij onze opdrachtgevers worden steeds complexer, de wensen veelzijdiger en de systemen omvangrijker. Met XSARUS als partner beschikken we over deze specialistische kennis, waardoor we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Synergie

De dienstverlening van OneRetail en XSARUS sluit goed op elkaar aan. Paul Kieviet, CEO van XSARUS: “Verschil moet er zijn, maar samenhang ook. Door onze krachten te bundelen met OneRetail kunnen we ook de mensen en processen in een organisatie betrekken in onze dienstverlening. Dat levert een beter resultaat op.” Kasper Muileboom, Managing Director van OneRetail: “Samen met XSARUS is het voor OneRetail veel beter mogelijk om bij onze klanten het maximale potientieel te benutten. Dat is een voordeel voor alle partijen. Nog een voordeel? Dat OneRetail en XSARUS gewoon heel goed bij elkaar passen!”

Meer weten over OneRetail? Bekijk het volledige aanbod aan diensten en expertise.

  • OneRetail part of XSARUS

V.l.n.r.: Daniel Kieviet, Kasper Muileboom, Paul Kieviet, Bram Hoekman

We zijn trots op de waarde die we hebben toegevoegd voor onze klanten

  • Snel een professional in huis

  • Inspirerende trainingen

  • Deskundig en betrokken

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?