Selecteren van de juiste partner

Home » Selecteren van de juiste partner

Een duurzame relatie aangaan met je e-commerce partner.

OneRetail helpt je bij het zoeken, vinden en selecteren van de juiste digitale partner. Hierbij definiëren we op voorhand samen met jou naar welke type partner jouw organisatie op zoek is, welke voorwaarden en eisen er worden gesteld aan een partner en afsluitend aan welke selectie- en waarderingscriteria de betreffende partner moet voldoen. Want het vinden van een partner in de vorm van een online marketing bureau, een e-commerce implementatie bureau of bijvoorbeeld een bureau die content creërt is een cruciale en strategische keuze. Je moet immers op elkaar kunnen bouwen en met elkaar ambitieuze doelstellingen realiseren

adults-blur-business-people-1811991

Lees gerust één van onze klantcases voor meer informatie over onze aanpak

DSC01741

OneRetail helpt in dit proces met de volgende onderdelen:

  • Het in overleg bepalen naar welke type partner wordt gezocht? Is dit een online marketing bureau met alle online kennis? Is het een online bureau met specifieke specialismen, ben je op zoek naar een e-commerce partner die alleen implementeert of verwacht je ook strategisch advies?
  • Definiëren aan welke voorwaarden en selectiecriteria de partner(s) moet(en) voldoen.
  • Eerste selectie van mogelijke partners
  • Uitnodigen van de geselecteerde partner(s) uit, voor een voorstel/pitch
  • Bijwonen en beoordelen pitches van de bureaus.

De praktijk is weerbarstiger..

In de praktijk komen we regelmatig opdrachtgevers tegen die het lastig vinden op de juiste keuze te maken bij het selecteren van een partner. Er ontstaan steeds meer gespecialiseerde bureaus die verschillende services en specialisaties aanbieden. Probeer dat maar eens bij te houden en hierin de juiste keuze te maken.

Om tot een goede keuze te komen is het belangrijk om een goede voorbereiding te treffen en na te denken over de rol van de partner. Wat zijn de verwachtingen van de partner is deze partner ook daadwerkelijk een goede match is met de organisatie?

Hierin kan OneRetail helpen, gebaseerd op onze ruime praktijkervaring,

Onze specialisten voor het selecteren van de juiste partner

Tachmy Dilmy

Managing partner
Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?