Selecteren van nieuwe systemen

Home » Selecteren van nieuwe systemen

Op het moment dat je serieuze stappen wilt zetten in een e-commerce onderneming, dan kom je voor de keuze te staan om een (nieuwe) technische omgeving in te richten of verder te optimaliseren.

Door de bomen het bos blijven zien in het technische landschap binnen e-commerce is uitdagend. De ontwikkelingen gaan snel en het hebben van de juist 'stack' aan systemen is erg belangrijk. Zonder een goede systeem set-up is het praktisch onmogelijk om succesvol digital commerce te bedrijven.

Maar welk type systeem past bij jouw business? Welke partner sluit goed aan bij het DNA van jouw onderneming? OneRetail heeft veel ervaring in het selecteren van de juiste systeem set-up en helpt bij het maken van de juiste keuzes.

Maar aan welke systemen moet je dan denken?

smartmockups0-12

In het e-commerce landschap zijn nog veel meer systemen of koppelingen die relevant zijn om in je set-up mee te nemen. Denk aan een Order management systeem (OMS), een Digital asset management (DAM), een E-mail marketing systeem (ESP), of een koppeling met een Payment service provider (PSP), etc. Al deze systemen hebben één enkel doel; namelijk het bijdragen aan de e-commerce operatie.

Geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem contact op met één van onze consultants

Tachmy Dilmy

Managing partner

Stijn van Pelt

Consultant E-commerce
Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?