Digital teams

Home » Services » Digital teams

Mensen maken uiteindelijk het verschil bij het succes van online activiteiten. Daarom besteedt OneRetail bij ieder traject veel aandacht aan de ‘human factor'.  Hoe ziet de samenstelling van het team eruit, welke rollen zijn er en welke disciplines zijn aanwezig? Welke doelstellingen krijgt het team mee en hoe werken ze samen?  

OneRetail bouwt en versterkt digital teams. Dit kan bijvoorbeeld met een specifieke online training om de kennis binnen het team of bepaalde rollen te verhogen, of door een ervaren consultant tijdelijk in te zetten als toevoegde tijdelijke versterking op een specifieke discipline. Hierbij kun je denken aan diverse rollen waaronder: e-commerce projectmanagers, product owners, online trade marketeers, content marketeers of e-commerce managers.

Afsluitend kan OneRetail ook waarde toevoegen door bestaande teams verder te ontwikkelen door een quickscan uit te voeren en hierin advies te geven waar rollen, skills of expertise ontbreken en dus moet worden ontwikkeld of geworven. Hiermee dragen wij verder bij aan de ontwikkeling van digital teams.

Benieuwd naar de opdrachten en opdrachtgevers van OneRetail?

Onze specialisten voor Digital teams

Kasper Muileboom

Managing partner

Jorian Keij

Manager Sales & Business Development

Tachmy Dilmy

Managing partner
Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?