Digital teams

Home » Services » Digital teams

OneRetail bouwt en versterkt digital teams

Een goed samenwerkend team met de juiste rollen en expertises zijn belangrijk voor de groei van je organisatie. Door de inzet van verschillende vaardigheden, ervaring en deskundigheid kunnen complexere vraagstukken met elkaar beantwoordt worden. Het is daarom van belang om vooraf goed te bedenken hoe een optimaal team er voor jouw organisatie uit ziet of hoe een bestaand team geoptimaliseerd zou kunnen worden.

 

Teamrollen
Expertises
  Team doelstellingen
Samenwerkingen

 

Mensen maken uiteindelijk het verschil bij het succes van online activiteiten.
OneRetail besteedt bij ieder traject veel aandacht aan de ‘human factor'. Hoe ziet de samenstelling van het team eruit, welke rollen zijn er, en welke disciplines zijn aanwezig? Welke doelstellingen krijgt het team mee en hoe werken ze samen?

Samen met het team een  training volgen  om de kennis binnen het team of bepaalde rollen te verhogen. Of het tijdelijk inzetten van interim rollen als  versterking op een specifieke discipline. Bijvoorbeeld een  e-commerce projectmanager, product owner, online trade marketeer, content marketeers of een e-commerce managers.

Afhankelijk van het vraagstuk kan OneRetail ook waarde toevoegen door bestaande teams verder te ontwikkelen door  het uit voeren van een Quikscan. Om vervolgens aan de handd van die uitkomsten advies te geven. Welke rollen, skills of expertise ontbreken en waar moet worden ontwikkeld of geworven voor de ontwikkeling van het team.

Lees hieronder meer over trainingen en workshops, interim management of het ontwikkelen van digital teams.

 

Nieuwsgierig naar de opdrachten en opdrachtgevers van OneRetail?

Onze specialisten voor Digital teams

Kasper Muileboom

Managing partner

Tachmy Dilmy

Managing partner
Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?