Interim management

Home » Services » Digital teams » Interim management

E-commerce laten werken

Team

Soms kan het lastig zijn om een vacature gevuld te krijgen, de juiste mindset te creëren of een nieuw ambitieus E-commerce project binnen de organisatie te lanceren. Een tussenoplossing is dan vaak voor de hand liggend in de vorm van een interim manager. OneRetailers hebben zelf achter de knoppen gezeten en weten wat het is om organisaties de juiste richting in te kunnen krijgen en hebben een duidelijke visie op de plek die E-commerce binnen organisaties inneemt.

E-commerce projectmanagement successen

Om te laten zien waar wij toe in staat zijn hebben wij een selectie gemaakt van projecten die succesvol zijn uitgevoerd door OneRetailers:

  • Het uitrollen van een online module waarbij >150 winkels (franchise) betrokken zijn
  • Verschillende contentmigraties
  • CMS, OMS, PIM selectietrajecten
  • Het opzetten van een gedegen samenwerking tussen retailer en een extern developmentbureau
  • Het uitrollen van een breed gedragen omnichannel datagedreven klantstrategie
  • Uitwerking van een suitable platform dat medewerkers in staat stelt om datagedreven te beslissen

Werkwijze

Daan en Marjolein

Vooraf halen we de juiste informatie bij de juiste mensen binnen de organisatie op en spreken we duidelijk haalbare doelstellingen af waar iedere stakeholder tevreden mee is zodat we deze gezamenlijk kunnen nastreven.

Heb je tijdelijk extra mensen nodig? Onze specialisten hebben ruime ervaring.

smartmockups_kd5xf2w2

Ieder bedrijf kent perioden waarin extra support meer dan welkom is. De ene keer om extra werk te verzetten. De andere keer om tijdelijke afwezigheid van medewerkers of managers op te vangen, bijvoorbeeld tijdens zwangerschapsverlof of sabbatical. OneRetailers hebben ruime ervaring in e-commerce in verschillende branches en zijn daarom gemakkelijk thuis in ieder bedrijf.

Kortom: een sparringpartner met de juiste expertise nodig voor een nieuw project, een andere mindset, bijsturing van de organisatie of een andere manier van werken op het gebied van E-commerce Neem dan contact op met een van onze consultants, zij luisteren graag naar uw verhaal.

Wil je meer weten over onze interim oplossingen? Neem contact op met één van onze consultants

Kasper Muileboom

Managing partner

Tachmy Dilmy

Managing partner
Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?