Interim management

Home » Services » Digital teams » Interim management

E-commerce laten werken

Een plan is zoveel waard als de uitvoering. E-commerce professionals van OneRetail hebben zonder uitzondering zelf in de praktijk ervaren wat er komt kijken bij een succesvolle e-commerce operatie. Ook leer je alleen in praktijk de valkuilen waar retailers en leveranciers in e-commerce mee te maken krijgen. Al die ervaring brengt OneRetail mee naar de opdrachtgever.

Team

Heb je tijdelijk extra mensen nodig? Onze specialisten hebben ruime ervaring.

E-commerce projectmanagement

Grote(re) projecten in het digital commerce domein vragen vaak extra expertise en inzet. OneRetail begeleidt projecten in e-commerce van A tot Z. Met uiteenlopende vraagstukken kunnen OneRetailers uit de voeten, zolang deze binnen het 'digital commerce' domein liggen. Voorbeelden van projecten die succesvol bij opdrachtgevers zijn uitgevoerd, zijn het uitrollen van een online module waarbij >150 winkels (franchise) betrokken worden, een contentmigratie, en het opzetten van een goede samenwerking tussen retailer en een extern developmentbureau.

DSC01833
DSC02048

Coaching on the job

Soms is het fijn om op frequente basis even te sparren met een onafhankelijke e-commerce professional.

Gezamenlijk bespreken we de zaken waar je tegen aan loopt en waarop je 'gecoached' wilt worden. Dit kunnen persoonlijke competenties zijn of meer business gedreven e-commerce projecten of onderwerpen. Zo loop je wellicht tegen het ontwikkelen of implementeren van projecten aan of weet je onvoldoende grip te krijgen op de e-commerce funnel en KPI’s daarbinnen. Denk aan het generen van kwalitatieve traffic, dalende conversie cijfers minder gevulde winkelmandjes of een enorme stijging in je retouren 

Vanuit onze ervaring en onafhankelijke visie observeren wij de huidige situatie en geven wij persoonlijke feedback. Het doel is om jou of het team verder te helpen en daarmee bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie.

Binnen onze coaching on the job projecten richten wij ons op het verbeteren van de persoonlijke prestaties van e-commerce managers, online marketing managers, product owners op individueel vlak of digitale teams in de breedste zin van het woord.

Interim e-commerce management

Ieder bedrijf kent perioden waarin extra support meer dan welkom is. De ene keer om extra werk te verzetten. De andere keer om tijdelijke afwezigheid van medewerkers of managers op te vangen, bijvoorbeeld tijdens zwangerschapsverlof of sabbatical. OneRetailers hebben ruime ervaring in e-commerce in verschillende branches en zijn daarom gemakkelijk thuis in ieder bedrijf.

Agile werken
Wil je meer weten over onze interim oplossingen? Neem contact op met één van onze consultants

Kasper Muileboom

Managing partner

Jorian Keij

Manager Sales & Business Development

Tachmy Dilmy

Managing partner
Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?