OneRetail as a service

Home » Services » OneRetail as a service

OneRetail is een team met ervaren e-commerce professionals.

Ongeacht of je organisatie zich in een start-up, scale-up of ander volwassenheidsstadium begeeft kan het zo zijn dat je of nog geen invulling hebt weten te geven aan het lanceren van je eigen webshop of andere e-commerce propositie. Of dit nu een webshop is waarmee je zelf direct wilt gaan verkopen en de wijze waarop je dit succesvol kunt doen of dat je online wilt gaan verkopen op marketplaces zoals een bol.com, Zalando of een Amazon.

OneRetail kan je hiermee helpen. Maar hoe dan? zul je denken… 

DSC01897
Lees snel meer waar wij e-commerce hebben waargemaakt.
IMG_3641

Met ervaren specialisten op het gebied van online marketing, UX design, conversieoptimalisatie, data analyse en het gebruiken van de juiste tools of het coachen van teams kunnen wij waarmaken wat het e-commerce potentieel van jullie organisatie belooft.  

Wij kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste systemen zoals een goed werkend e-commerce platform een PIM systeem of het gebruiken van een converterend email marketing systeem of we helpen je bij het zoeken naar de juiste partners die je helpen bij de implementatie van deze systemen.  

Daarmee ben je er alleen nog niet en vanaf dat punt gaat het e-commerce spel pas beginnen! Want dadelijk heb je een mooi landschap gebouwd met de beste systemen en goede partners die je helpen om deze systemen te kunnen gebruiken, maar er moet online verkocht gaan worden en hoe doe je dat dan? En daarmee kunnen wij je als team helpen.

OneRetail biedt een unieke service aan waarbij wij voor jou maandelijks je webshops of je online verkoop op marketplaces gaan managen.

Doordat wij als multidisciplinair team opereren nemen wij jouw e-commerce operatie volledig uit handen en zorgen wij ervoor dat jullie e-commerce doelstellingen worden gerealiseerd (of liefst worden overtroffen natuurlijk).

Wij zullen op maandelijkse basis de voortgang en prestaties met jullie doornemen en aangeven welke projecten aandacht verdienen of welke acties op de backlog staan om de doelen voor de komende maanden te halen. 

 

Reviewmodel

Kasper Muileboom

Managing partner

Tachmy Dilmy

Managing partner

Deze Oneretail as a service oplossing biedt u de kans om online succes te behalen zonder daarmee een eigen online team aan te hoeven nemen en te managen. 

Wil je meer weten over deze service? Neem dan snel contact met ons op. 

Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?