Strategie & services

Home » Services » Strategie & services

Onze dienstverlening.

Bij OneRetail heb je alle services en diensten binnen handbereik. Of het nu gaat om het reviewen van de klantreis door middel van een Expert Review, het optimaliseren van je Trade Marketing Strategie. het verbeteren van je Digital Commerce Strategie of bepalen van je Content en SEO strategie.

OneRetail combineert ruime ervaring in e-commerce met een aanpak die tot concreet resultaat leidt. Veel bedrijven hebben OneRetail gevraagd om invulling te geven aan de strategie of de uitvoering te herzien, zodat deze beter aansluit bij de strategie. Consultants van OneRetail weten als geen ander dat e-commerce en klantgericht werken geen trucje is, maar een essentiële vaardigheid die iedere organisatie moet gaan beheersen.

.

Waarom kiezen toonaangevende retailers en brands voor OneRetail?

Een plan is niets waard zonder uitvoering. Samen met jou formuleren we de aanpak voor de uitvoering. Kort gezegd: de invulling van de ‘hoe dan?-vraag’  voor het uitvoeren van de strategische plannen.

Bij OneRetail zorgen we voor de uitvoering en maken we de plannen waar. Samen aan de slag met de invulling van de e-commerce strategie en deze vertalen naar concrete doelen en taken.

 

 

Lees hieronder verder over onze diverse services en diensten.

Heb je nog vragen over onze services en diensten?

Onze specialisten voor Strategie & services

Kasper Muileboom

Managing partner

Tachmy Dilmy

Managing partner
Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?