Milou Langenhuijsen

Consultant E-commerce

  • Digital Project Management

  • Digital Category Management & Trade Marketing

  • Online Brand Management

  • Contentstrategie, -implementatie & -coördinatie (PIM, DAM, ERP & CMS)

Improve your product data quality results to create a better customer experience.

Milou kent de uitdagingen voor retailmerken op het gebied van e-commerce als geen ander. In haar loopbaan heeft ze met en voor diverse merken gewerkt, waaronder By-bar, Yaya, 10days, Burkely, Puma, Tommy Hilfiger, Levi’s, Head, Makita & Festool. Doordat ze het vak zowel vanuit retailer als groothandelszijde heeft beoefend, is ze zowel thuis in een b2b als een b2c omgeving.

Begonnen als projectmanager bij Horsten lederwaren wist ze haar merken via de juiste kanalen bij de klant onder de aandacht te brengen. Hetzij via Marketplaces waaronder bol.com, wehkamp en Coolbue of het eigen b2b platform. Ze heeft de basis gelegd voor het nieuwe B2C platform en trad op als sparringspartner voor haar team met haar opgedane kennis.

Na dit mooie hoofdstuk is Milou zich verder gaan verdiepen in Product en Marketing content met Digitale marketing & E-commerce rollen bij Stichd! & Fixami. Ze heeft zich opgebouwd tot expert op het gebied van product & marketing data in PIM/DAM systemen: Van strategie en implementatie, tot optimalisatie en beheer.

Ze weet als de beste hoe verschillend en complex een assortiment of merk in elkaar kan zitten en hoe de data om te zetten naar verschillende verkoopkanalen. Met dit inzicht weet ze haar opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van operatie, en werkt ze mee om processen te structureren en automatiseren.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op