Kasper Muileboom

Home » Werknemers » Kasper Muileboom

Managing partner

Kasper heeft gewerkt voor Coolblue, een van de meest toonaangevende online retailers in de Benelux. Hij heeft aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van een nieuw winkelconcept dat naadloos aansluit op de webshops. Verder is Kasper verantwoordelijk geweest voor de start van de webshops van GAMMA, KARWEI en GAMMA België vanuit de commerciële kant. Hij weet alles over klanttevredenheid. 

Als een van de partners van OneRetail en als expert op het gebied van e-commerce is Kasper de ruggengraat van het team. Hij is verantwoordelijk voor teamontwikkeling, relatiebeheer en het verzorgen e-commerce trainingen. Met klanttevredenheid en –gedrevenheid hoog in het vaandel, is Kasper eindbaas in het verbinden van online met offline in retail. Kasper is ervan overtuigd dat het een must is om de klant zo goed mogelijk te bedienen en ervaart het energieverrijkend om kleine en grote obstakels in dit proces weg te nemen. Hij kan zich opwinden om beroerde klantervaring bij retailers en helpt graag om die ervaring naar een hoger niveau te brengen.

Op kantoor staat Kasper bekend om zijn grote database aan e-commerce kennis, iemand van de feitjes, lopende Wikipedia en een enorm groot vocabulaire. Kasper intrigeert je met zijn e-commerce kennis tijdens de rijke en gepersonaliseerde trainingen die OneRetail biedt.

Rules of engagement:

“De telefoon is nog steeds veel krachtiger dan alle mail- en messenger-apps bij elkaar.”
“If you don’t like your job: quit.” (Holstee Manifesto)
Kasper Muileboom

Neem contact op met Kasper    Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?