Kasper Muileboom

Managing Director

  • Sr. E-commerce Manager  / Director

  • E-commerce team & ontwikkeling

  • Customer Experience (NPS/CES)

  • Online category management

  • Digitale transformatie

“If you don’t like your job: quit.” – Holstee Manifesto

Kasper Muileboom heeft gewerkt voor Coolblue, een van de meest toonaangevende online retailers in de Benelux. Hij heeft aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van een nieuw winkelconcept dat naadloos aansluit op de webshops. Verder is Kasper verantwoordelijk geweest voor de start van de webshops van GAMMA, KARWEI en GAMMA België vanuit de commerciële kant. Hij weet alles over klanttevredenheid.
Al sinds 2001 is Kasper Muileboom werkzaam binnen retail. De ruim 20 jaren daarna hebben gezorgd voor een brede ervaring die bijdraagt aan het ontwikkelen van processen en teams binnen retailers en bij merken die met B2C retail werken. De combinatie van ervaring binnen zowel ‘nieuwe’ retail (o.a. Coolblue) en meer gevestigde retailers en merken die in beginsel fysiek georiënteerd zijn, zorgt ervoor dat Kasper vanuit beide perspectieven kan redeneren en de voor- en nadelen kan benoemen.

Als partner van OneRetail en expert op het gebied van e-commerce is Kasper de ruggengraat van het team. Hij is verantwoordelijk voor teamontwikkeling, relatiebeheer en het verzorgen van trainingen op het gebied van e-commerce, trade marketing en customer journey optimalisatie. Met klanttevredenheid en –gedrevenheid hoog in het vaandel, is Kasper sterk in het verbinden van online met offline in retail. Kasper is ervan overtuigd dat het een must is om de klant zo goed mogelijk te bedienen en vindt het een uitdaging om grote én kleine obstakels in dit proces weg te nemen. Hij kan zich opwinden om beroerde klantervaring bij retailers en helpt graag om die ervaring naar een hoger niveau te brengen.

Op kantoor staat Kasper bekend om zijn grote database aan e-commerce kennis, iemand van de feitjes, lopende Wikipedia en een enorm groot vocabulaire. Kasper intrigeert je met zijn e-commerce kennis tijdens de rijke en gepersonaliseerde trainingen die OneRetail biedt.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?