Maarten Dubbelman

Home » Werknemers » Maarten Dubbelman

Senior e-commerce consultant

Maarten is sinds 2014 actief binnen retail en heeft gewerkt voor twee van de grootste online retail bedrijven in Nederland, fonQ & Coolblue. Maarten werkt het liefst op het snijvlak van marketing en sales en heeft brede ervaring in (online) trade marketing en category management.


Maarten is gestart als B2B marketeer bij Coolblue en al gauw doorgegroeid naar de rol van trade marketeer. In de rol van trade marketeer was hij verantwoordelijk voor alle campagnes, budgetten en media-inzet voor productengroepen uit de beeld en geluid categorie.

Bij fonQ was Maarten als trade marketeer verantwoordelijk voor het opzetten van een intern mediabureau. Hij heeft zich uiteindelijk doorontwikkeld tot Lead Commercial Partnerships. Een strategische rol waar hij verantwoordelijk was voor de P&L van joint promotions, media barters en strategische partnerships. Ook het resultaat en rendement vanuit de fonQ giftcard viel binnen zijn team. Verder leidde hij als productowner digitale projecten bij fonQ waaronder de ontwikkeling van de fonQ AR-applicatie en de implementatie van sponsored products op de website van fonQ.

Binnen OneRetail richt Maarten zich op online trade marketing en helpt hij merken en retailers met het maximale te halen uit de online samenwerking en organiseert hij strategische commerciële samenwerkingen.

Rule of engagement:

“Als piraat bereik je meer dan wanneer je bij de marine gaat” – Steve Jobs

Screenshot 2020-07-15 at 16.10.09

Neem contact op met MaartenBenieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?