Marjolein Visser

Home » Werknemers » Marjolein Visser

Consultant E-commerce

Marjolein is haar carrière gestart als junior category manager bij fonQ.nl, hier heeft zij haar eerste werkervaring opgedaan op het gebied van E-commerce.


Na haar junior rol bij fonQ.nl heeft Marjolein haar overall E-commerce kennis verbreed bij een groothandel in cosmetica waar ze zich bezighield met het ontwikkelen van online promotie materialen, het optimaliseren van de webshop en het opzetten van een corporate website. Na afronding van deze projecten is Marjolein aan de slag gegaan op de afdeling catagory management bij Hoogvliet supermarkten. Ze heeft zich daar kunnen ontwikkelen en specialiseren in de E-commerce. Uiteindelijk is ze doorgegroeid in de rol van  commercieel coördinator E-commerce waarbij ze zich voornamelijk bezighield met assortiment, activatie en strategische sessies onderhield met leveranciers.

Binnen OneRetail richt Marjolein zich met name op category management en houdt zij ervan om organisaties verder te helpen op het gebied van diverse facetten binnen e-commerce. Hierbij is haar streven altijd om E-commerce naar een hoger niveau te tillen waarbij data, creativiteit en commercie een onmisbare rol spelen.

Rule of engagement:

“Try and fail, but never fail to try.”

Marjolein Visser_Okt_2019

Neem contact op met MarjoleinBenieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?