Michelle van Suijlekom

Consultant E-commerce

  • CMS migratie & optimalisatie, o.a. Magento 2

  • Digital Project Management

  • E-commerce, digital marketing & CRM

  • Digital Category Management

  • Content Marketing

“Make it simple.  Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read.” – Leo Burnett

Michelle van Suijlekom (31)heeft e-commerce ‘zelf’ uitgevonden. Niet letterlijk uiteraard, maar wel een succesvolle webshop in schoenmode vanaf de basis opgebouwd. Eerst zelf, in een later stadium met een team van 8 collega’s en verschillende bureaus ter ondersteuning.

De eerste ervaring met e-commerce deed Michelle op tijdens haar stage bij JohnBeerens.com. Enthousiast gemaakt over het vak, heeft zij een webshop opgezet voor schoenen en accessoires voor een offline retailer. Hiermee heeft een ruime omnichannel ervaring opgebouwd.

In enkele jaren tijd heeft deze webshop de nodige professionaliseringsslagen doorgemaakt, waar Michelle altijd een leidende rol in had. Zo was ze verantwoordelijk voor de transitie naar Magento en implementeerde ze een CRM systeem. De veelzijdige kennis die zij in deze jaren heeft opgedaan, heeft Michelle nadien ingezet als projectmanager. In deze rol hielp zij klanten uit verschillende branches bij de implementatie en optimalisatie van hun e-commerce platform.

Waarom Michelle goed past bij OneRetail? Het beste voor de (eind)klant is vaak ook het beste voor de opdrachtgever. Daar is Michelle heel gedreven in: het beste resultaat neer te zetten in een constructieve sfeer.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?