Milou Veeke

Consultant E-commerce

  • Online Merchandising

  • Content Marketing

  • Digital Project Management

  • E-commerce Management

  • Digital Marketing

“We see our customers as invited guests to a party, and we are the hosts. It’s our job every day to make every important aspect of the customer experience a little bit better.” – Jeff Bezos

Milou heeft in de afgelopen jaren waardevolle ervaring opgedaan binnen onder andere online merchandising, (digital) content marketing en (e-commerce) projectmanagement. Bij OneRetail voegt ze daar nog een schepje bovenop door de mooiste merken in retail e-commerce verder te helpen.

Na het behalen van haar master aan Tilburg University is Milou aan de slag gegaan bij Greenhouse Group om vanuit bureauzijde strategische marketingplannen op te stellen en uit te voeren voor verschillende A-merken, zoals Scotch & Soda, PON Automotive en CZ. Met een performance gedreven mindset werden de campagnes naadloos aangesloten op de e-commerce doelstellingen van diverse klanten. Daarna heeft Milou de overstap gemaakt van bureauzijde naar retailzijde, waar ze als E-commerce Content Coördinator bij VanHaren breed met e-commerce aan de slag is gegaan. Ze heeft ruime ervaring in een coördinerende rol tussen e-commerce, marketing en design, en een ruime ervaring in het gebruik van veelgebruikte tools, waaronder SAP Hybris, Channable, Hotjar, Content Square, Google Analytics en Dynamic Yield (personalisatie).

Waarom Milou goed bij OneRetail past? Ze ziet kansen en mogelijkheden, kent de weg ernaartoe en weet deze op een effectieve manier te benutten. Samen met het team van de opdrachtgever streeft ze naar het beste voor de (eind)klant, wat vaak ook het beste is voor de opdrachtgever. Milou is zeer gedreven om het beste resultaat te behalen in een constructieve sfeer.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?