Shane Campbell

Consultant E-commerce

  • Digital Project management

  • Conversion Rate Optimization

  • E-commerce, Digital Marketing & CRM

  • Online Merchandising

  • CMS migratie & optimalisatie (o.a. Magento 2)

“In the digital age, e-commerce is the bridge between consumer desires and endless possibilities.” – Elon Musk

Shane Campbell heeft een passie voor e-commerce en digitale strategieën. In een tijdperk waarin de digitale markt steeds competitiever wordt, begrijpt Shane als geen ander de uitdagingen en kansen waarmee e-commerce ondernemers en bedrijven worden geconfronteerd.

Als voormalig eigenaar van een online marketingbureau en projectmanager bij een gevestigd digital agency, heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan. Zijn expertise ligt vooral op het commerciële vlak, waarbij hij zich richt op het rendabeler maken van webshops. Enkele van de gebieden waar Shane zich mee bezighoudt, zijn conversieoptimalisatie, het verhogen van de klanttevredenheid, het verbeteren van de inzichtelijkheid van de klantreis, evenals het versterken van de samenwerking binnen het e-commerce team.

Shane haalt energie uit het helpen van bedrijven met het behalen van hun doelen en te floreren in dit snel veranderende digitale landschap. Hij gelooft in de kracht van data-driven besluitvorming en maakt gebruik van de nieuwste tools en inzichten om het maximale uit elk online platform te halen.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?