Tachmy Dilmy

Home » Werknemers » Tachmy Dilmy

Managing partner

Tachmy heeft aan de wieg gestaan van de ontwikkelingen van Coolblue, een van de meest toonaangevende online retailers in de Benelux. Hij is sterk in IT-vraagstukken, projectmanagement en Business Intelligence.


Als een van de partners van OneRetail en als expert op het gebied van e-commerce is Tachmy een van de steunpilaren van het team. Geïntrigeerd door technologie in de meest cognitieve zin. Hij houdt van innovatie en het begeleiden van uitdagende projecten.

Tachmy heeft ruim 12 jaar ervaring bij Coolblue opgedaan. Als één van de eerste medewerkers is hij in die jaren meegegroeid in de ontwikkeling en heeft daardoor ervaring met veel facetten van e-commerce. “Diverse webwinkels realiseren, leert je veel over het vak. Beginnend bij de aanschaf van een domeinnaam, het assortiment selecteren, bestellen, content en navigatie op de website verwezenlijken, het lanceringsplan uitvoeren en dan met smart wachten op de eerste order. Hoe snel zal het vallen, binnen een dag of nog hetzelfde uur?”

Tachmy is sterk in relatiemanagement, zeer sociaal en met een hoge gunfactor denkt hij altijd eerst aan de ander. Hij krijgt veel energie door samen te werken aan een mooi resultaat en in dat proces een essentiële toegevoegde waarde te hebben. Hij vindt complexe problemen oplossen uitdagend en blijft graag op de hoogte van de laatste tools, gadgets, noviteiten en de waarde daarvan voor de klant. Naast dj is hij op kantoor bekend als eindbaas in het fabriceren van de mooiste dashboards vanuit business intelligence.

Rule of engagement:

“Strength and growth come only through continuous effort and struggle.”

Tachmy Dilmy_Okt_2019

Neem contact op met TachmyBenieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?