Tine Jespers

Managing partner België

Met 13 jaar ervaring op zak bij retailers Gamma België en Intergamma, ging Tine einde 2019 met partners Tachmy en Kasper in zee om de Belgische tak van OneRetail op te zetten. Kasper en Tine werkten eerder samen bij Intergamma, waar zij beide verantwoordelijk waren voor de opzet en uitrol van de webshops van respectievelijk Gamma België en Gamma Nederland.
Bij de start van de Belgische webshop verruilde zij haar job als Category Manager voor die van eCommerce manager. In die rol was zij verantwoordelijk voor de uitbouw van de Belgische webshop van GAMMA op gebied van sales, marge, conversie, assortiment en klantcentriciteit. Eerst zelf aan de knoppen en door het enorme succes vervolgens als leidinggevende van het eCommerce team. Het uitbouwen van frictieloze customer journeys door het verbeteren van UX, content, navigatie, filters, stock levels hebben geen geheimen voor haar.

Tine is op haar best wanneer ze samen met verschillende stakeholders naar 1 doel kan werken. Jarenlange ervaring met cross border uitdagingen, franchisenemers die huiverachtig naar eCommerce kijken, collega’s met (nog) weinig eCommerce kennis, maken van haar een echte all-rounder in de retail.

Hoewel Tine door haar ervaring de online en de offline wereld perfect met elkaar weet te combineren, denkt zij niet in termen van offline en online; dáár zijn waar je klant zich bevindt, dàt is relevant. Zij kruipt in het hoofd van klanten, begrijpt de psychologie van het consumeren, voelt de pijn en de vreugde in het aankoopproces en weet dit om te zetten in concrete doelen.

Rule of engagement:

“There is only one boss. The customer. And he can fire everybody in the company, from the chairman on down, simply by spending his money somewhere else” – Sam Walton, stichter Walmart

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op