Voor Bol.com partners

Home » Voor Bol.com partners

bol

Ondernemen via bol.com is soms minder eenvoudig dan het lijkt. Daarom heeft OneRetail in samenwerking met bol.com een quickscan ontwikkeld waarbij de e-commerce operatie van een zakelijke verkoper op bol.com wordt geanalyseerd op een 6-tal hoofdonderwerpen. Hiermee vergroot je als partner van bol.com het succes op dit platform.

We doen onderzoek naar een aantal essentiële onderwerpen binnen je bol.com partnership. Denk hierbij aan je vindbaarheid, bestelprocedures en verzending. Door jezelf een aantal vragen zoals hier onder vermeld te stellen, verkrijg je makkelijker inzichten. Wij verzamelen de antwoorden en verwerken deze in een door ons ontwikkeld model. Dit model is gemaakt om je digitale prestatie naar een nog hoger niveau te tillen. Wanneer je deze quikscan laat uitvoeren krijg je een uitgebreid en praktisch rapport mee. Deze bevat een concrete backlog met de belangerijkste verbeterpunten. Met deze backlog in handen kan je direct aan de slag.

 

Verzending en ontvangst

  • Hoe voldoe ik aan de wensen van de klant op het gebied van verpakking en verzending?
  • En hoe werkt dat in mijn voordeel op bol.com?

Vindbaarheid

  • Zijn mijn producten op bol.com gemakkelijk vindbaar?
  • En hoe staat mijn bedrijf vermeld?

Support

  • Hoe kan ik de klant het beste service verlenen op bestellingen die via bol.com geplaatst zijn?
  • Hoe maak ik hier het verschil
  • hoe werkt dat in mijn voordeel op bol.com?

Retouren

  • Hoe kan ik het beste het retourproces voor bol.com bestellingen inrichten?

Bestellen

  • Hoe verloopt het bestelproces van een bol.com-klant bij mijn bedrijf?

Selectie

  • Staat de content van mijn producten op de juiste manier op bol.com zodat klanten de juiste keuze kunnen maken?

Wij maken waar wat e-commerce belooft

Wil je jouw website ook laten reviewen? We komen graag met je in contact.

Benieuwd hoe wij onze werkwijze voor jouw organisatie laten werken?