World of commerce 2019

Home » World of commerce 2019

banner groot

World of Commerce is het e-commerce event voor de ondernemer, marketeer of IT’er in Fashion & Lifestyle.

Het is bijna zover, de tweede editie van World of Commerce staat gepland voor 21 november 2019 en dit belooft wederom een inspirerende dag te worden.

OneRetail is als gold partner verbonden aan het event en verzorgt deze dag één van de sprekersessies. Voor dit event zijn er meerdere sessies en presentaties die je kunt bijwonen. Er staat een diversiteit aan bevlogen sprekers voor je klaar om je van de nodige kennis en inspiratie te kunnen voorzien. Kortom dit e-commerce event wil je echt niet missen!

streamline-icon-earth-pin-1@48x48 (2)
streamline-icon-calendar-information@48x48
streamline-icon-time-clock-circle@48x48
De Prodentfabriek in Amersfoort
21 november 2019
9:30- 17:00

Unhyped: the Magic of a realistic approach to Omnichannel E-commerce

Oftewel: hoe kunnen we met alle ontwikkelingen die op ons af komen of inmiddels mogelijk zijn, de beide benen op de grond houden en ervoor zorgen dat we onze klanten steeds beter begrijpen en bedienen

De fashion & lifestyle branche kent een unieke dynamiek en specifieke uitdagingen. Met o.a. vluchtigheid van seizoenen en trends, hoge retourenpercentages, omnichannel uitdagingen op gebied van logistiek en de opkomst van dominante, marge slurpende partijen in de markt. Deze dynamiek brengt een unieke energie met zich mee die inspireert en aanjaagt. Tegelijkertijd is de branche gevoelig voor hypes, trends, aannames en zogenaamde short-cuts naar succes die ervoor moeten zorgen dat je als bedrijf voorop blijft lopen. World of Commerce unhype't door het eerlijke verhaal en reële inzichten in de werkelijke economics van digital commerce.
hero-worldofcommerce2019-1500x430

Koop nu je tickets voor de

WORLD OF COMMERCE 2019!

naam-logo-WorldOfCommerce
OneRetail_cmyk_png